De stad Londen is in de Romeinse tijd ontstaan en was in deze tijd al een handelsstad. De stad kende rampspoed, maar daarnaast ook veel voorspoed. De grote brand van 1666 heeft een groot deel van de stad toen in as gelegd. Ook de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog brachten veel schade aan de stad. Ondanks alle tegenslagen is de stad uitgegroeid tot handelscentrum van West-Europa en hoofdstad van Engeland.

Een paar feitjes over de stad Londen

Tegenwoordig wonen er ongeveer 7,5 miljoen mensen en wordt de stad Londen als een van de vier wereldsteden beschouwd. Londen staat op de zesde plaats op de lijst van grootste stadseconomieën van de wereld.
De haven van Londen is een van de grootste havens van Groot-Brittannië. Hier wordt jaarlijks 53 miljoen ton vracht verwerkt.
Het toerisme draagt ook haar steentje bij aan de economie van Londen, want Londen ontvangt jaarlijks ongeveer 15,6 miljoen internationale bezoekers. De stad is daarmee de drukst bezochte stad onder buitenlandse toeristen ter wereld.

Potentieel van Londen

Londen is een stad waar veel gebeurt op het gebied van internationale handel. Alle grote financiële instellingen hebben er hun hoofdkantoor gevestigd. Dat maakt Londen een aantrekkelijke Europese zakenstad. De taal kan bij het zaken doen met Engelse bedrijven of multinationals een barrière vormen. Communiceren in het Engels is doorgaans geen probleem, maar het vertalen van contracten en overeenkomsten vergt een goede Engelse vertaling. Dit is van belang om het risico op misverstanden te minimaliseren. Ook het toepassen van het juiste zakelijke jargon kan het verschil betekenen tussen het slagen of mislukken van een zakendeal. Schakel een professioneel vertaalbureau in als u een zakelijke vertaling nodig heeft. Onderschat het belang van een goede Engelse vertaling niet. Business English is een vak en niet voor iedereen weggelegd, voor onze Engelse vertalers gelukkig wel.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >