De stad Londen is in de Romeinse tijd ontstaan en was in deze tijd al een handelsstad. De stad kende rampspoed, maar daarnaast ook veel voorspoed. De grote brand van 1666 heeft een groot deel van de stad toen in as gelegd. Ook de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog brachten veel schade aan de stad. Ondanks alle tegenslagen is de stad uitgegroeid tot handelscentrum van West-Europa en hoofdstad van Engeland.

Een paar feitjes over de stad Londen

Tegenwoordig wonen er ongeveer 7,5 miljoen mensen en wordt de stad Londen als een van de vier wereldsteden beschouwd. Londen staat op de zesde plaats op de lijst van grootste stadseconomieën van de wereld.
De haven van Londen is een van de grootste havens van Groot-Brittannië. Hier wordt jaarlijks 53 miljoen ton vracht verwerkt.
Het toerisme draagt ook haar steentje bij aan de economie van Londen, want Londen ontvangt jaarlijks ongeveer 15,6 miljoen internationale bezoekers. De stad is daarmee de drukst bezochte stad onder buitenlandse toeristen ter wereld.

Potentieel van Londen

Londen is een stad waar veel gebeurt op het gebied van internationale handel. Alle grote financiële instellingen hebben er hun hoofdkantoor gevestigd. Dat maakt Londen een aantrekkelijke Europese zakenstad. De taal kan bij het zaken doen met Engelse bedrijven of multinationals een barrière vormen. Communiceren in het Engels is doorgaans geen probleem, maar het vertalen van contracten en overeenkomsten vergt een goede Engelse vertaling. Dit is van belang om het risico op misverstanden te minimaliseren. Ook het toepassen van het juiste zakelijke jargon kan het verschil betekenen tussen het slagen of mislukken van een zakendeal. Schakel een professioneel vertaalbureau in als u een zakelijke vertaling nodig heeft. Onderschat het belang van een goede Engelse vertaling niet. Business English is een vak en niet voor iedereen weggelegd, voor onze Engelse vertalers gelukkig wel.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.