Onderstaande is geldig tot en met 31 december 2022 en de voorwaarden veranderen steeds. Kijk dus daarom goed op de site van de overheid naar de huidige voorwaarden.

Ben je een mkb-ondernemer die zakendoet in het buitenland en zijn jouw internationale activiteiten geraakt door de corona-crisis? Dan heeft Vertaalbureau Perfect goed nieuws! De Nederlandse overheid heeft speciaal voor de internationale ondernemers, die getroffen zijn door de pandemie, een subsidie samengesteld in de vorm van een Kickstartvoucher. Hierdoor profiteer je nu van tot en met 50% korting op het inhuren van een vertaaladviseur bij Vertaalbureau Perfect.

Ben je van plan om de marktpositie in het buitenland te herstellen of te verbeteren? Vraag dan geheel vrijblijvend de Kickstartvoucher aan via de onderstaande vier stappen. Liever eerst contact met ons? Dat kan! We kijken graag mee hoe je kan profiteren van de korting bij onze professionele vertaaldiensten.

Extra voordeel voor internationale ondernemers

De Covid-19 crisis heeft een groot effect op de internationale handel. Veel ondernemers zijn hard getroffen door de huidige crisis. Om mkb-ondernemers met internationale ambities een steuntje in de rug te bieden, ontvangen zij van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een zogenaamde Kickstartvoucher. Internationale ondernemers kunnen hiermee korting krijgen op het inhuren van een externe adviseur (met een maximum van € 2500 exclusief btw).

Met de Kickstartvoucher kun je gebruik maken van de vertaaldiensten van Vertaalbureau Perfect. Zo wordt het met behulp van onze vertaalexperts mogelijk om de internationale activiteiten te herpakken. Hierdoor profiteer je met tot en met 50% korting van onze vertaaldiensten en bouw je aan een sterke marktpositie in het buitenland.

Kickstartvoucher aanvragen in 4 stappen

Het aanvragen van de Kickstartvoucher gaat in vier eenvoudige stappen:

  1. Allereerst is het belangrijk te controleren of je in aanmerking komt voor de subsidie. Alleen Nederlandse mkb-ondernemers, waarbij de internationale activiteiten zijn geraakt door de coronacrisis, komen in aanmerking voor de Kickstartvoucher. Met de mkb-toets wordt inzichtelijk of jouw onderneming telt als mkb-onderneming.
  2. De volgende stap is om contact met ons op te nemen. Je ontvangt van ons een offerte waarin staat vermeld welke diensten wij leveren en tegen welke kosten. Daarnaast krijg je van ons het cv van de desbetreffende adviseur. Beide documenten zijn nodig om de aanvraag te voltooien. Het is belangrijk dat je binnen 1 maand, nadat de offerte is ontvangen, de kickstartvoucher aanvraagt bij het RVO.
  3. Vraag je de Kickstartvoucher aan vanuit Nederland, dan heb je een zogenaamde eHerkenning nodig. Heb je deze nog niet? Dan kan je een eHerkenning aanvragen via de website. Houd rekening met de aanschaftijd (1 tot 5 werkdagen).
  4. Tot slot vraag je de Kickstartvoucher aan via de website van het RVO. Zorg dat je zowel de offerte als het cv van de desbetreffende adviseur bij de hand hebt.

Na het voltooien van de aanvraag

Nadat de aanvraag voor een Kickstartvoucher is voltooid, ontvang je binnen 13 weken een beslissing op de aanvraag. In de tussentijd kun je alvast aan de slag gaan met onze vertaaladviseur. Als de aanvraag is goedgekeurd, ontvang je de Kickstartvoucher die 6 maanden geldig is. Wanneer de dienstverlening is afgerond, kun je de Kickstartvoucher overdragen aan ons zodat wij deze kunnen verzilveren bij het RVO. Inmiddels hebben wij al meerdere Kickstartvouchers succesvol mogen verzilveren voor onze mkb-ondernemers.

Let op: Wees er snel bij!

Voor de subsidiepot, waaronder de Kickstartvoucher valt, is een budget vastgesteld. We raden daarom aan om zo snel mogelijk deze Kickstartvoucher aan te vragen voordat het niet meer mogelijk is. Wil je gebruik maken van de Kickstartvoucher bij Vertaalbureau Perfect? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met je mee!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

de kickstartvoucher profiteer van 80 korting voor het inhuren van onze erkende vertaaladviseurs vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.