Het coronavirus heeft impact op de gehele wereld. Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond blijven en de ouderen beschermen. Ook in het bedrijfsleven vallen er flinke klappen en de prognose voor het jaar 2020 kan voor veel bedrijven de prullenbak in.

Voor de bedrijven waar de omzet geheel gekelderd is het natuurlijk veel lastiger, maar dit geldt voor alle conculega's binnen de branche. Want wie nu juist wel de stappen durft te maken kan over enkele maanden een flink voordeel hebben t.o.v. de concurrenten.

Het coronavirus zorgt voor een verschuiving van de markt

Steeds meer mensen werken vanuit huis, sporten vanuit huis en gaan minder op vakantie of naar een festival of evenement. Ondernemers in deze laatste twee branches zijn hierdoor ook zwaar getroffen. Toch blijkt dat juist de ondernemers die voor sportartikelen, interieur en bouwartikelen zorgen overuren draaien en hun omzet zien verdubbelen of verdriedubbelen. Meer mensen besteden hun geld aan spullen voor in en rondom het huis, waardoor juist deze bedrijven in een negatieve periode flink groeien.

Heeft jouw bedrijf het zwaar?

Beschik je over een reisbranche, evenementenbureau of ander bedrijf wat zwaar getroffen is dan is het belangrijk dat je ook in deze tijden stappen probeert te maken. Je concurrenten doen dit namelijk niet! Het snijden in je kosten is één van de meest voor de hand liggende oplossingen, maar wil je het jaar als verloren beschouwen en twee stappen terug doen of wil je er juist voor zorgen dat je wel stappen vooruit blijft zetten en de groei in de komende maanden weer doorzet?

Blijft stappen zetten en ga met je bedrijf ook markten in andere landen bedienen. Laat bijvoorbeeld je webwinkel vertalen en profiteer van de gehele situatie door juist nu wel die stappen te zetten terwijl je concurrenten gaan bezuinigen.

Kansen voor ondernemers die er de vruchten van plukken

Ook voor de ondernemers waarbij de zaken steeds beter gaan lopen is het verstandig om juist in deze situatie te kiezen voor groei. Heb je een webwinkel of bedrijfswebsite en heb je altijd al eens de stap naar het buitenland willen maken? Dan is dit het geschikte moment om door te groeien.

Onze professionele vertalers staan klaar om jouw bedrijf in tijden van nood te ondersteunen, vooruit te helpen en te zorgen dat je zo snel mogelijk doorgroeit in het buitenland. Wij helpen je graag verder met het vertalen van jouw bedrijfswebsite of webwinkel.

Wil je meer informatie ontvangen over het laten vertalen van je teksten tijdens de coronacrisis? Neem dan contact op met één van onze vertaalspecialisten.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

het coronavirus een financiële strop of juist een kans vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.