Afgelopen vrijdag, op 11-11-11, was het dan eindelijk zover. De bedrijfslunch bij Vertaalbureau Perfect. Omdat we persoonlijk contact met onze vertalers en medewerkers erg belangrijk vinden, organiseren we elk half jaar deze bedrijfslunch. Alle vertalers die voor ons werkzaam zijn waren uitgenodigd. Er stond een luxe lunch op het programma, alsmede een korte fotoshoot met het nieuwe kantoorpand op de achtergrond. Een aantal vertalers had de reis vanuit de randstad naar het verre Enschede hiervoor over.

Na in de ochtend nog het nodige vertaal- en redigeerwerk gedaan te hebben, druppelden vanaf 11:30 uur de eerste vertalers al binnen. Het nieuwe kantoorpand staat op loopafstand van het centraal station Enschede, wat enkele vertalers had doen besluiten om zich te laten vervoeren door de Nederlandse Spoorwegen.

Het werd 12:00 uur en inmiddels had het kantoor zich al aardig gevuld met vertalers. Vertalers met hetzelfde taal- of vakgebied wisselden onder het genot van een kopje koffie hun ervaringen uit, maar ook de kantoormedewerkers hadden goede gesprekken met vertalers. In dat opzicht was het erg interessant en leerzaam om iedereen eens bij elkaar te hebben.

De luxe lunch, verzorgd door de Broodbode, was heerlijk. Er werd gesmuld van de halve baguettes, belegd met onder andere brie, filet americain, tonijnsalade en zalm met daarnaast vers geperste jus d'orange en verse melk. Ook aan een lekker stukje vers fruit ontbrak het niet en tijdens de lunch werd er vrolijk doorgekletst en gelachen.

Toen om 13:00 uur de fotograaf, Thijs de Lange, ook was aangekomen en nog snel genoot van een luxe broodje, werd iedereen naar buiten geloodst en opgesteld voor de foto. Het weer zat gelukkig mee; de zon scheen zachtjes. Sommige vertalers waren echter blij dat ze weer naar binnen konden, want de temperatuur kwam niet boven de 10 graden Celsius uit. Na het fotomoment was er nog tijd en gelegenheid om nog wat te drinken en niet-afgeronde gesprekken een mooie slotzin te geven of afspraken te maken.

Halverwege de vrijdagmiddag stroomde het kantoor weer langzaam leeg, maar niet voordat iedereen die aanwezig was nog eens bedankt werd voor de aanwezigheid en een leuk presentje overhandigd kreeg.

Nogmaals dank aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag zo geslaagd te laten verlopen!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

lachende gezichten bij bedrijfslunch vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.