Verdien een bonus van € 1.000,- voor het aanbrengen van een Developer!

Ken jij een (Medior of Senior) PHP/Laravel Developer (bekijk hier de vacatures) die past bij Vertaalbureau Perfect? Denk aan oud-collega’s, vrienden, buren, sportmaatjes, zakelijke contacten en voor de rest iedereen die je kent! Breng je enthousiasme over en laat hem of haar kennis komen maken met Vertaalbureau Perfect!

Vergeet niet te melden dat jij de aanbrenger bent. Want als het klikt en we nemen hem of haar aan, dan verdien jij een bonus van maar liefst € 1.000,-!

Hoe werkt het precies

Iedereen mag een kandidaat aanbrengen, of je bij Vertaalbureau Perfect werkt of niet. De aanbrengpremie bedraagt € 1.000,- netto en we betalen deze uit als de kandidaat zijn/ haar proeftijd succesvol heeft doorlopen.

Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar hr@vertaalbureau-perfect.nl en vermeld hierin welke kandidaat je wilt aanbrengen en dat je in aanmerking wilt komen voor de bonus. Doe dat vóór jouw kandidaat solliciteert. We sturen je dan ook het volledige reglement toe. Vergeet niet de kandidaat te vertellen dat hij of zij in de sollicitatie jouw naam als aanbrenger expliciet moet noemen.

De regeling geldt niet voor mensen die al een vergoeding ontvangen voor het aanbrengen van kandidaten, zoals werving- en selectiebureaus.