Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Vertaalbureau Engels

Engels is een wereldtaal en als Vertaalbureau Engels zijn wij uiteraard specialist in de Engelse taal. Onze hoogopgeleide vertalers vertalen met gemak en gevoel van en naar het Engels. Natuurlijk zijn er mensen die met net zoveel gemak een tekst naar het Engels vertalen, het vak is immers verplicht op de middelbare school en de gangbare taal binnen verscheidene universitaire en beroepsopleidingen. Echter, gaat het om zakelijke Engelse vertalingen, het zogenaamde ‘Business English’, dan is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk en is het verstandig een professioneel vertaalbureau in te schakelen.

Een goede Engelse vertaling

Engelse vertaal Kees - Vertaalbrueau PerfectEen goede vertaler Engels heeft een meerjarige Engelse taalopleiding genoten of is een native speaker, om op een hoog niveau teksten te kunnen vertalen naar het Engels. Een gedegen Engelse vertaling heeft dus meer voeten in de aarde en een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden. Negatieve gevolgen als verminderd vertrouwen bij klanten, imagoschade of zelfs verlies van klanten zijn geen uitzondering.

Neem bijvoorbeeld alleen al het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels, klinkt hetzelfde maar dat is het niet. Er zijn duidelijke verschillen in woordgebruik, spelling, grammatica en uitspraak. De spellingstandaard bijvoorbeeld die wordt gebruikt door ongeveer twee derde van de Britten en is gepopulariseerd door de Britse kranten, is de zogenaamde ‘Newspaper Spelling’. Deze vorm overheerst bijvoorbeeld in folders, brochures en ander reclamemateriaal. Werkt prima dus voor website vertalingen en het vertalen van marketingteksten, echter wordt door veel internationale organisaties en voor academische publicaties veelal de ‘Oxford spelling’ gebruikt. Snapt u het nog? Bij Vertaalbureau Perfect kunt u er zeker van zijn dat Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep vertaald worden en met kennis van de verschillen in woordgebruik, grammatica en spelling.

Waarom kiezen voor een specialist in de Engelse taal?

Vertaalbureau Perfect beschikt over hoogopgeleide vertalers Engels met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door uitsluitend gebruik te maken van native-speakers (personen met het Engels als moedertaal) en elke vertaling nauwkeurig te laten controleren door een revisor, kunnen wij hoge kwaliteit garanderen.

Wij beschikken daarom ook over de ISO9001:2008 en de NEN-EN-15038 certificeringen en zijn aangesloten bij verschillende vertaalbrancheorganisaties.

U zoekt een Vertaalbureau Engels? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan