Een Italiaans vertaalbureau met veel expertise

Zakendoen met landen waar men de Italiaanse taal spreekt begint vaak met vertalen. Als Italiaans vertaalbureau verzorgen wij professionele vertalingen van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of een marketing vertaling, Vertaalbureau Perfect heeft kennis over diverse vakgebieden in huis.

De Italiaanse taal

Vaak wordt er gedacht dat er maar één soort Italiaans bestaat. Echter kent Italiaans net als het Nederlands verschillende dialecten. Wat vaak verondersteld wordt, is dat de verschillende dialecten in Italië afgeleid zijn van het zogenaamde ‘standaard-Italiaans’, dit is echter niet zo. Het ‘standaard Italiaans’ is gebaseerd op een dialect dat in Toscane wordt gesproken. Vroeger leverden de verschillende dialecten veel problemen op, maar tegenwoordig is het standaard Italiaans de meest gangbare taal in Italië.

Specialistische Italiaanse vertalers

Onze Italiaanse vertalers zijn opgegroeid met de Italiaanse taal, wat hen zogenaamde ‘native speakers’ maakt. 

Dit gecombineerd met een academische opleiding en ervaring binnen verschillende vakgebieden, zorgt ervoor dat onze vertalers al jouw vertaalopdrachten met gevoel voor taal en cultuur uit kunnen voeren.

“ De Italiaanse taal weerspiegelt de passie van Italianen. ”

Angela
Vertaalster Italiaans
Italiaans vertaalbureau

Gecertificeerd Italiaans vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect maakt alleen gebruik van hoogopgeleide native vertalers. Daarnaast zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd, waardoor wij aan strikte eisen moeten voldoen. Zo wordt bijvoorbeeld elke Italiaanse vertaling gecontroleerd door een ervaren Italiaanse revisor. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van geavanceerde vertaalsoftware, waardoor er consistent gewerkt kan worden. Naast dit consistent werken levert deze manier van werken ook tijdwinst op. Mede hierdoor kunnen wij je tarieven aanbieden die tot 20% lager liggen dan vertaalbureaus die vergelijkbare kwaliteit leveren.

Wil je ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen ontvangen van bijv. Portugese documenten? Wij zijn ook een gecertificeerd Portugees vertaalbureau.

Italiaans vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Italiaans onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 1000 bestanden van en naar het Italiaans. Onze Italiaanse vertalers kunnen voor jou van en naar het Italiaans vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Italiaanse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Italiaans vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Italiaans – Nederlands, Nederlands – Italiaans, Duits – Italiaans, Italiaans - Duits en Frans – Italiaans zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Italiaanse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Italiaans? Wij helpen je graag verder!