Erkend Vietnamees vertaalbureau

Vietnam is een prachtig land en een fantastische vakantiebestemming. Ben jij actief in de toeristische markt in Vietnam, dan zul je van veel brochures, folders en ook je website een Vietnamese vertaling nodig hebben. In Nederland zijn maar weinig mensen die teksten op een correcte manier en met gevoel naar het Vietnamees kunnen vertalen. Daarin bieden wij je als Vietnamees vertaalbureau de oplossing.

Het Vietnamees

Het Vietnamees is de officiële taal in Vietnam. Het wordt door circa 70 miljoen mensen gesproken. Het Vietnamees is een ingewikkelde taal om te spreken. Het is namelijk een toontaal. Dit betekent dat de toonhoogte bij het uitspreken van een lettergreep de betekenis van het woord bepaalt. Dezelfde lettergreep kan daardoor iets anders betekenen bij een hogere of lagere toon. Het Vietnamees kent 6 tonen. Een lettergreep of woord kan daardoor op 6 manieren worden uitgesproken en een andere betekenis hebben. Het schrift is gebaseerd op het Latijnse alfabet en is inmiddels ontwikkeld tot een specifiek nationaal schrift dat quốc ngữ heet.

Al onze vertalers zijn native speakers

De Vietnamese cultuur verschilt op veel vlakken met de Nederlandse. Het is belangrijk rekening te houden met deze verschillen bij de omgang met de bevolking. En deze verschillen kennen de vertalers van Vertaalbureau Perfect. Wij werken alleen met hoogopgeleide, erkende Vietnamese vertalers. Zij zijn zogeheten native speakers; dit betekent dat zij zijn opgegroeid in Vietnam en de taal en cultuur als geen ander kennen. 

Zij vertalen niet letterlijk, maar schrijven jouw tekst in het Vietnamees, waarbij ze rekening houden met de cultuur en hoe de boodschap overkomt.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Vietnamees vertaalbureau

Gecertificeerd Vietnamees vertaalbureau

Wij zijn als Vietnamees vertaalbureau in het bezig van twee kwaliteitskeurmerken, namelijk de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering. Het doel van de ISO-9001 is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds te evalueren, te verbeteren en na te leven. De ISO-17100 garandeert de hoogste kwaliteit voor onze vertalingen. Dankzij onze native speaker vertalers is de kwaliteit van onze Vietnamese vertalingen van het hoogste niveau. Om dit te verzekeren, worden jouw vertalingen ook gecontroleerd door een ervaren Vietnamese revisor voor wij deze aan jou retourneren.

Vietnamees vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Vietnamees onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Vietnamese vertalers kunnen voor jou van en naar het Vietnamees vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Vietnamese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Vietnamees vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Vietnamees – Nederlands, Nederlands – Vietnamees, Duits – Vietnamees, Vietnamees - Duits en Frans – Vietnamees zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Vietnamese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse document vertalen naar het Vietnamees? Wij helpen je graag verder!