Een SEO-vertaling door ervaren marketingvertalers

Met de ontwikkeling van het web vervagen landsgrenzen. Voor veel bedrijven is het aantrekken van internationale klanten makkelijker geworden. Een goed vertaalde website is vaak belangrijk voor het internationale succes. Echter dien je er ook voor te zorgen dat je gevonden wordt in de zoekmachines op de buitenlandse markt. Dit kan met een SEO-vertaling van topkwaliteit.

SEO toepassingen voor vertalingen

SEO betekent in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en betekent zoveel als gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Nu kunnen deze zoekwoorden in het Nederlands al volledig bekend zijn en resultaat opleveren, echter geldt dat ook voor een andere taal? Hoe sluit een zoekwoord en daarmee de webpagina aan op de zoekopdracht van een potentiële internationale klant? Is het vertalen van een website alleen wel voldoende of moeten de webpagina’s in de gewenste taal herschreven worden? Vertaalbureau Perfect heeft uitgebreide ervaring met het vertalen van websites waarvoor zoekmachinedoelstellingen zijn gesteld. Onze vertalers hebben dan ook uitgebreide kennis van SEO vertalingen en kunnen uitstekend assisteren bij het vertalen van zoekmachinevriendelijke teksten. Naast het zoekmachinevriendelijk vertalen van een website of webshop om een internationale [online] markt te kunnen bedienen, vergt zoekmachineoptimalisatie ook onderhoud en is het behalen van resultaat doorgaans een kwestie van een lange adem. 

Het is van belang dat je periodiek onderhoud van de SEO-vertalingen op het programma zet. Wij helpen graag om aanpassingen door te voeren of nieuwe vertalingen te verzorgen.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
SEO vertaling

Meta-informatie vertalen bij een SEO-vertaling

Een van de belangrijkste aspecten op het gebied van een goede SEO vertaling is het vertalen van de zogenaamde meta-informatie van een website. Het gaat hier om de informatie buiten de tekstuele inhoud van een webpagina,onder andere de paginatitel, de paginaomschrijving, de pagina URL [internetadres] en eventuele zoekwoorden die relevant zijn voor de pagina. Uit ervaring blijkt dat deze informatie doorgaans vaak vergeten wordt bij het aanleveren van de te vertalen teksten. Wij kunnen helpen met het achterhalen van deze meta-informatie.

Samenwerken voor online internationaal succes

Vertaalbureau Perfect verzorgt met veel plezier een uitstekende SEO vertaling. Wij kunnen rechtstreeks voor je vertalen of in samenwerking met bijvoorbeeld een reclamebureau of internetbureau. Wij kunnen ook adviseren in bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek of zoekwoordanalyse voor een internationale markt.