Vertalingen voor overheden

Wij vertalen regelmatig documenten voor overheden zoals ministeries en gemeenten. Zij waarderen onze vertalingen, duidelijk vastgelegde afspraken en het inzicht dat wij verschaffen in de gemaakte opdrachten op ons online klantenplatform.

Wij kunnen snel leveren

Voor de meerderheid van de overheden waar wij voor vertalen moeten wij vaak snel de vertaling verzorgen. Door onze ruime vertaalcapaciteit kunnen wij snel beginnen met de opdracht en indien nodig zelfs met meerdere vertalers aan de vertaling werken. Onze projectmanagers zijn tijdens werkdagen altijd bereikbaar om snel te schakelen en kunnen direct de haalbare deadline met onze klanten overleggen. De tarievencalculator op onze website geeft een snelle indicatie over te halen levertijd.

 

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
Vertaalbureau Haarlem

ISO Gecertificeerde vertaalpartner

Vertaalbureau Perfect is gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm en de ISO-17100 certificering. Deze normen vereisen dat ervaren vertalers de tekst vertalen en dat deze wordt geredigeerd door nauwkeurige revisors. De ISO-9001 is voornamelijk gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Tevens dient het projectmanagement aan diverse eisen te voldoen volgens deze norm, zoals duidelijke procedures, offertes en facturen voor de klant. De ISO-17100 richt zich op de kwaliteit van het vertalen. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door een onafhankelijke auditinstantie.