Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

123WEBSHOP

Inleiding & organisatie
“Mijn naam is Steven Suttorp en ik ben werkzaam op de afdeling ‘Software Development’. Samen met mijn collega’s proberen wij de webwinkel-software van 123WEBSHOP continu te verbeteren. 123WEBSHOP is begin 2005 gestart als één van de meest scherp geprijsde aanbieders van webwinkel-oplossingen in Nederland. Door de opzet van onze bedrijfsstructuur zijn we in staat onze diensten tegen scherpe tarieven aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks de scherpe prijs staat kwaliteit en goede ondersteuning bij het gebruik van onze diensten voorop.”

In aanraking gekomen
“Wij zochten een betrouwbare partij om de teksten die gebruikt worden in onze webwinkel oplossing 123WEBSHOP te vertalen. Na verschillende aanbieders vergeleken te hebben is onze keuze gevallen op Vertaalbureau Perfect.”

Mijn ervaringen
“Wij hebben Vertaalbureau Perfect twee opdrachten gegeven. Over beide vertalingen waren wij zeer te spreken. Zodra wij een nieuwe vertaalopdracht hebben, zullen wij deze zeker weer uitbesteden aan Vertaalbureau Perfect.”

Website: http://www.123webshop.nl/

Terug naar referenties