Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Antagonist

Omschrijving opdracht:
Vanwege het stormachtige succes in Nederland ging Antagonist enige tijd geleden de Duitse markt op. Vertaalbureau Perfect heeft Antagonist hierbij geholpen door het leveren van vertalingen. Belangrijk bij deze vertalingen was het omzeilen van cultuurverschillen. In Duitsland is men namelijk een stuk formeler en dienen te allen tijde met u te worden aangesproken.

Beschrijving opdrachtgever:
Wij zijn een webhosting- en domeinnaamregistratiebedrijf. Antagonist is ideaal voor zelfstandigen, verenigingen, hobbyisten en mkb’ers. Doordat wij focussen op één sterk product, het alles-in-één-pakket, kunnen we vrijwel alle bedrijfsprocessen automatiseren en ons volledig richten op jou als klant. Wij staan voor eenvoud, duidelijkheid en de best mogelijke gebruikservaring.

Ik ben met Vertaalbureau Perfect in contact genomen via Sam. Ik was meteen onder de indruk van de gedrevenheid waarmee hij zijn team leidt. De combinatie van hoge kwaliteit, een scherp tarief en een persoonlijke aanpak sprak mij erg aan…” – Wouter de Vries, oprichter Antagonist

Website: http://www.antagonist.nl/

Terug naar referenties