Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders

Onze kracht is de combinatie van wettelijke bevoegdheid en diepgaande juridische expertise. Complexe zaken behandelen wij graag. Wij zijn gespecialiseerd in het executie- en beslagrecht, het huurrecht en alle wetgeving en reguliere contracten op het gebied van financiering.  Wij werken voor een breed scala aan organisaties zoals banken, financierings- en creditcardmaatschappijen, woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstellingen. En uiteraard de advocatuur.

Waarom heb je er voor gekozen om jullie juridische vertalingen uit te besteden?

Wij hebben gemerkt dat de vertaling van juridische stukken door een vertaalspecialist moet worden vertaald. Wij beschikken intern over juridische kennis maar een juridische vertaling vergt meer. De vertaler is bekend met de juiste specifieke termen en weet exact de juiste woorden in een andere taal te gebruiken. Vertaalbureau Perfect is in staat om op juridisch gebied uitstekende vertalingen te leveren.  

De vertaler is bekend met de juiste specifieke termen en weet exact de juiste woorden in een andere taal te gebruiken. Vertaalbureau Perfect is in staat om op juridisch gebied uitstekende vertalingen te leveren.