NOS

Vertaalbureau Perfect kan terugkijken op een succesvolle samenwerking met de NOS. De NOS heeft toentertijd voor ons gekozen omdat wij, naast het gegarandeerd leveren van hoge kwaliteit, ook werken met duidelijke afspraken en bovendien efficiënte werkwijzen hanteren.

Er moesten voor de NOS o.a. een aantal belangrijke documenten worden vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels. Hieronder hebben wij er een paar opdrachten uitgelicht.

Over de NOS

De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) is een in de Mediawet vastgelegde publieke omroep, die tot taak heeft het media-aanbod voor de landelijke publieke mediadienst te verzorgen op het gebied van nieuws, sport en evenementen dat zich bij uitstek leent voor gezamenlijke verzorging.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op >
Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.
Nos icon small 0
NOS
NOS
Graduation cap

Juridische vertaling naar het Engels

Voor de NOS hebben wij professioneel een juridisch document vertaald. Het ging om algemene voorwaarden die vertaald moesten worden naar het Engels.

Book

Document vertalen naar het Engels

Er moest een document met juridische termen worden vertaald door onze juridische vertaalspecialist. Het bestand is professioneel vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels.

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.