Uitleg levertijd op de offerte

We leveren de vertaling op tijd. Afspraak is afspraak. Wij hanteren daarom twee soorten deadlines om een duidelijke levertijd te communiceren. De levertijd staat altijd vermeld op de offerte. De definitieve deadline staat tevens in het klantportaal na het bevestigen. Mochten er dan nog vragen zijn of past de deadline toch niet in de planning, dan helpen onze projectmanagers je graag verder.

De standaard deadline

We hanteren in de meeste gevallen een standaard deadline op basis van het moment waarop de offerte definitief wordt bevestigd. De levertermijn gaat dan in (welke is berekend in dagen) en de deadline is meteen te zien.

Een voorbeeld
De levertijd is bijvoorbeeld 6 werkdagen na ontvangst van de getekende offerte.
De offerte wordt getekend op maandag om 09:00 uur.
Maandag 09:00 uur + 6 werkdagen* = dinsdag
De vertaling in dit voorbeeld is uiterlijk dinsdag om 17:00 uur gereed.

Een specifiek aangegeven deadline

Deze deadline wordt vaak toegepast als de vertaling voor een bepaald tijdstip gereed moet zijn. De besproken levertijd is de definitieve deadline. Indien er een deadline is overeengekomen dient er rekening te worden gehouden met het uiterlijke tijdstip van bevestigen, zodat de vertaling ook echt tijdig geleverd kan worden. Op de offerte wordt de definitieve deadline weergegeven, samen met het uiterlijke tijdstip van bevestigen.

Een voorbeeld
De vertaling is voor vrijdag 14:00 uur nodig. Dit is besproken is met de projectmanager en is haalbaar als de offerte voor woensdag 17:00 uur wordt bevestigd. Op de offerte staat dit vermeld.
De offerte wordt bijvoorbeeld woensdag om 16:00 uur bevestigd (voor de afgesproken tijd).
De vertaling wordt conform de levertijd op de offerte voor vrijdag 14:00 uur geleverd.