Uitleg levertijd op de offerte

We leveren de vertaling op tijd. Afspraak is afspraak. Wij hanteren daarom twee soorten deadlines om een duidelijke levertijd te communiceren. De levertijd staat altijd vermeld op de offerte. De definitieve deadline staat tevens in het klantportaal na het bevestigen. Mochten er dan nog vragen zijn of past de deadline toch niet in de planning, dan helpen onze projectmanagers je graag verder.

De standaard deadline

We hanteren in de meeste gevallen een standaard deadline op basis van het moment waarop de offerte definitief wordt bevestigd. De levertermijn gaat dan in (welke is berekend in dagen) en de deadline is meteen te zien.

Een voorbeeld
De levertijd is bijvoorbeeld 6 werkdagen na ontvangst van de getekende offerte.
De offerte wordt getekend op maandag om 09:00 uur.
Maandag 09:00 uur + 6 werkdagen* = dinsdag
De vertaling in dit voorbeeld is uiterlijk dinsdag om 17:00 uur gereed.

Een specifiek aangegeven deadline

Deze deadline wordt vaak toegepast als de vertaling voor een bepaald tijdstip gereed moet zijn. De besproken levertijd is de definitieve deadline. Indien er een deadline is overeengekomen dient er rekening te worden gehouden met het uiterlijke tijdstip van bevestigen, zodat de vertaling ook echt tijdig geleverd kan worden. Op de offerte wordt de definitieve deadline weergegeven, samen met het uiterlijke tijdstip van bevestigen.

Een voorbeeld
De vertaling is voor vrijdag 14:00 uur nodig. Dit is besproken is met de projectmanager en is haalbaar als de offerte voor woensdag 17:00 uur wordt bevestigd. Op de offerte staat dit vermeld.
De offerte wordt bijvoorbeeld woensdag om 16:00 uur bevestigd (voor de afgesproken tijd).
De vertaling wordt conform de levertijd op de offerte voor vrijdag 14:00 uur geleverd.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >