Een professioneel vertaalbedrijf

Het kiezen van een goed en professioneel vertaalbedrijf of –bureau is van groot belang. Een slecht vertaalde tekst zal het vertrouwen bij de doelgroep doen verminderen. Dit kan leiden tot minder verkopen en imagoschade. Vertaalbureau Perfect kan alle vertaalzorgen ontnemen door hoogwaardige vertalingen te leveren. 

Ervaren en nauwkeurig

Vertaalbureau Perfect beschikt uitsluitend over hoogopgeleide ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen wij elke tekst goed omzetten naar een vreemde taal. 

Of het nou gaat om een juridisch contract vertalen of een wervende marketingtekst vertalen. Ons vertaalbedrijf zal er voor zorgen dat de boodschap van de tekst aansprekend en nauwkeurig vertaald wordt. 

“Wij, als professioneel vertaalbedrijf, helpen je graag verder met jouw vertalingen.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbedrijf

ISO gecertificeerd vertaalbedrijf

Ongeacht het feit dat wij met uitsluitend met hoogopgeleide vertalers werken, wordt elke tekst toch nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Iedereen kan immers een foutje maken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is Vertaalbureau Perfect sinds enige tijd zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze twee certificeringen zijn toonaangevend binnen de vertaalbranche.

Het voornaamste doel van de ISO-9001 norm is het continue verhogen van de klanttevredenheid. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. Door dit systeem toe te passen leren we elke dag bij en verbeteren we ons continue. Het voornaamste doel van de ISO-17100 norm is om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. In de praktijk beschikken alleen erkende vertaalbedrijven over deze norm. De norm verplicht bijvoorbeeld de revisie (tweede controle) van de vertaalde tekst. Daarnaast dient de vertaling volgens de overeenkomst opgeleverd te worden. De overige specifieke eisen hebben betrekking tot de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.