Een professioneel vertaalbedrijf

Het kiezen van een goed en professioneel vertaalbedrijf of –bureau is van groot belang. Een slecht vertaalde tekst zal het vertrouwen bij de doelgroep doen verminderen. Dit kan leiden tot minder verkopen en imagoschade. Vertaalbureau Perfect kan alle vertaalzorgen ontnemen door hoogwaardige vertalingen te leveren.

Ervaren en nauwkeurig

Vertaalbureau Perfect beschikt uitsluitend over hoogopgeleide ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen wij elke tekst goed omzetten naar een vreemde taal. Of het nou gaat om een juridisch contract vertalen of een wervende marketingtekst vertalen. Ons vertaalbedrijf zal er voor zorgen dat de boodschap van de tekst aansprekend en nauwkeurig vertaald wordt.

professioneel vertaalbedrijf vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

ISO gecertificeerd vertaalbedrijf

Ongeacht het feit dat wij met uitsluitend met hoogopgeleide vertalers werken, wordt elke tekst toch nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Iedereen kan immers een foutje maken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is Vertaalbureau Perfect sinds enige tijd zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze twee certificeringen zijn toonaangevend binnen de vertaalbranche.

Het voornaamste doel van de ISO-9001 norm is het continue verhogen van de klanttevredenheid. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. Door dit systeem toe te passen leren we elke dag bij en verbeteren we ons continue. Het voornaamste doel van de ISO-17100 norm is om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. In de praktijk beschikken alleen erkende vertaalbedrijven over deze norm. De norm verplicht bijvoorbeeld de revisie (tweede controle) van de vertaalde tekst. Daarnaast dient de vertaling volgens de overeenkomst opgeleverd te worden. De overige specifieke eisen hebben betrekking tot de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.