Een professioneel vertaalbedrijf

Het kiezen van een goed en professioneel vertaalbedrijf of –bureau is van groot belang. Een slecht vertaalde tekst zal het vertrouwen bij de doelgroep doen verminderen. Dit kan leiden tot minder verkopen en imagoschade. Vertaalbureau Perfect kan alle vertaalzorgen ontnemen door hoogwaardige vertalingen te leveren.

Ervaren en nauwkeurig

Vertaalbureau Perfect beschikt uitsluitend over hoogopgeleide ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen wij elke tekst goed omzetten naar een vreemde taal.

Of het nou gaat om een juridisch contract vertalen of een wervende marketingtekst vertalen. Ons vertaalbedrijf zal er voor zorgen dat de boodschap van de tekst aansprekend en nauwkeurig vertaald wordt.

“Wij, als professioneel vertaalbedrijf, helpen je graag verder met jouw vertalingen.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbedrijf

ISO gecertificeerd vertaalbedrijf

Ongeacht het feit dat wij met uitsluitend met hoogopgeleide vertalers werken, wordt elke tekst toch nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Iedereen kan immers een foutje maken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is Vertaalbureau Perfect sinds enige tijd zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze twee certificeringen zijn toonaangevend binnen de vertaalbranche.

Het voornaamste doel van de ISO-9001 norm is het continue verhogen van de klanttevredenheid. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. Door dit systeem toe te passen leren we elke dag bij en verbeteren we ons continue. Het voornaamste doel van de ISO-17100 norm is om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. In de praktijk beschikken alleen erkende vertaalbedrijven over deze norm. De norm verplicht bijvoorbeeld de revisie (tweede controle) van de vertaalde tekst. Daarnaast dient de vertaling volgens de overeenkomst opgeleverd te worden. De overige specifieke eisen hebben betrekking tot de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >