Een SEO-vertaling door ervaren marketingvertalers

Met de ontwikkeling van het web vervagen landsgrenzen. Voor veel bedrijven is het aantrekken van internationale klanten makkelijker geworden. Een goed vertaalde website is vaak belangrijk voor het internationale succes. Echter dien je er ook voor te zorgen dat je gevonden wordt in de zoekmachines op de buitenlandse markt. Dit kan met een SEO-vertaling van topkwaliteit.

SEO toepassingen voor vertalingen

SEO betekent in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en betekent zoveel als gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Nu kunnen deze zoekwoorden in het Nederlands al volledig bekend zijn en resultaat opleveren, echter geldt dat ook voor een andere taal? Hoe sluit een zoekwoord en daarmee de webpagina aan op de zoekopdracht van een potentiële internationale klant? Is het vertalen van een website alleen wel voldoende of moeten de webpagina’s in de gewenste taal herschreven worden? Vertaalbureau Perfect heeft uitgebreide ervaring met het vertalen van websites waarvoor zoekmachinedoelstellingen zijn gesteld. Onze vertalers hebben dan ook uitgebreide kennis van SEO vertalingen en kunnen uitstekend assisteren bij het vertalen van zoekmachinevriendelijke teksten. Naast het zoekmachinevriendelijk vertalen van een website of webshop om een internationale [online] markt te kunnen bedienen, vergt zoekmachineoptimalisatie ook onderhoud en is het behalen van resultaat doorgaans een kwestie van een lange adem.

Het is van belang dat je periodiek onderhoud van de SEO-vertalingen op het programma zet. Wij helpen graag om aanpassingen door te voeren of nieuwe vertalingen te verzorgen.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
SEO vertaling

Meta-informatie vertalen bij een SEO-vertaling

Een van de belangrijkste aspecten op het gebied van een goede SEO vertaling is het vertalen van de zogenaamde meta-informatie van een website. Het gaat hier om de informatie buiten de tekstuele inhoud van een webpagina,onder andere de paginatitel, de paginaomschrijving, de pagina URL [internetadres] en eventuele zoekwoorden die relevant zijn voor de pagina. Uit ervaring blijkt dat deze informatie doorgaans vaak vergeten wordt bij het aanleveren van de te vertalen teksten. Wij kunnen helpen met het achterhalen van deze meta-informatie.

Samenwerken voor online internationaal succes

Vertaalbureau Perfect verzorgt met veel plezier een uitstekende SEO vertaling. Wij kunnen rechtstreeks voor je vertalen of in samenwerking met bijvoorbeeld een reclamebureau of internetbureau. Wij kunnen ook adviseren in bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek of zoekwoordanalyse voor een internationale markt.

Wij helpen je graag met jouw seo vertaling

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >