Vertalingsbureau met veel ervaring

Het belang van een goede vertaling wordt vaak onderschat. Vaak wordt een vertalingsbureau gekozen puur op basis van de laagste prijs. Een vertaling waarin fouten staan, kan negatieve gevolgen hebben voor jouw organisatie. Denk hierbij aan imagoschade of misverstanden met de buitenlandse doelgroep.

Gecertificeerd vertalingsbureau

Vertalingsbureau Perfect weet als geen ander dat je graag een goede vertaling ontvangt voor een scherp tarief. Dankzij onze ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen bieden wij continue kwaliteit. Dit blijkt tevens uit de hoge klanttevredenheid op onze klantbeoordelingspagina van de feedbackcompany. Deze certificeringen verplichten ons onder andere om met hoogopgeleide vertalers samen te werken en elke tekst grondig te reviseren.

De door ons zelf ontwikkelde ict-applicaties verzorgen een effectieve bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook één van de voordeligste gecertificeerde vertalingsbureaus van Nederland.

“Bij ons kan je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwachten.”

Ellen
Projectmanager
vertalingsbureau

Unieke kwaliteitsgarantie en de beste service

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij doen er dan ook altijd alles aan om alles naar wens te verzorgen. Zo hebben wij een unieke kwaliteitsgarantie. Mocht u niet tevreden zijn met de vertaling dan passen wij deze naar wens aan. Op deze garantie wordt niet vaak een beroep gedaan. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring binnen vrijwel ieder vakgebied, en vertalen van en naar bijna iedere taal. Al onze vertalers zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring zodat wij uitsluitend vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn niet voor niets een van de weinige vertalingsbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >