Vertalingsbureau met veel ervaring

Het belang van een goede vertaling wordt vaak onderschat. Vaak wordt een vertalingsbureau gekozen puur op basis van de laagste prijs. Een vertaling waarin fouten staan, kan negatieve gevolgen hebben voor jouw organisatie. Denk hierbij aan imagoschade of misverstanden met de buitenlandse doelgroep.

Gecertificeerd vertalingsbureau

Vertalingsbureau Perfect weet als geen ander dat je graag een goede vertaling ontvangt voor een scherp tarief. Dankzij onze ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen bieden wij continue kwaliteit. Dit blijkt tevens uit de hoge klanttevredenheid op onze klantbeoordelingspagina van de feedbackcompany. Deze certificeringen verplichten ons onder andere om met hoogopgeleide vertalers samen te werken en elke tekst grondig te reviseren. 

De door ons zelf ontwikkelde ict-applicaties verzorgen een effectieve bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook één van de voordeligste gecertificeerde vertalingsbureaus van Nederland.

“Bij ons kan je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwachten.”

Ellen
Projectmanager
vertalingsbureau

Unieke kwaliteitsgarantie en de beste service

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij doen er dan ook altijd alles aan om alles naar wens te verzorgen. Zo hebben wij een unieke kwaliteitsgarantie. Mocht u niet tevreden zijn met de vertaling dan passen wij deze naar wens aan. Op deze garantie wordt niet vaak een beroep gedaan. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring binnen vrijwel ieder vakgebied, en vertalen van en naar bijna iedere taal. Al onze vertalers zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring zodat wij uitsluitend vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn niet voor niets een van de weinige vertalingsbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is.