Visie en ons verhaal

Vertalingen verbinden mensen en landen. Door vertalingen kunnen mensen, ideeën en verhalen een wereldwijde bijdrage leveren. In de traditionele vertaalmarkt is er behoefte aan een vertaalbureau dat dit beter ondersteunt. Wij doen dit door oprechte aandacht voor vertalen en de menselijke maat te combineren met innovatie. Vertaalbureau Perfect wil het mooiste en grootste online vertaalbureau worden zolang onze waarden niet in het geding komen. Onze waarden gaan voor de groei. Shaking up the language industry and making people happy!

Eén van de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland

Vertaalbureau Perfect is in 2014 twaalfde geworden in de Deloitte Fast50. Dit is een toonaangevende lijst met de snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Deze plek is het resultaat van het streven naar een hoge klanttevredenheid en slimme innovaties met toegevoegde waarde. Voorbeelden van deze innovaties zijn ons klantportaal en het cloudtranslation project Fairlingo. Lees meer over onze visie op groei en toekomstige ontwikkelingen.

 

      

 

Ons verhaal

Vertaalbureau Perfect is in 2007 gestart als specialistisch vertaalbureau voor Duitse vertalingen onder de naam Duits Perfect. De klanten van dit bedrijf vroegen al snel ook om vertalingen naar andere talen. De stap naar een full-service vertaalbureau was gemaakt. Duits Perfect was een echte startup. Het was een ambitieus en innovatief bedrijf met voordelige tarieven. We hadden toen nog geen in-house vertalers, certificeringen en professioneel team. De sterke punten uit onze beginperiode willen we graag behouden terwijl we onze expertise verder uitbouwen. 

Maatschappelijk betrokken

Wij helpen enkele Nederlandse non-profit organisaties vrijblijvend met hun internationale communicatie. Dit zijn de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en Zokje.nl. De KNRM is voornamelijk verantwoordelijk voor het zoeken en redden van drenkelingen. De Kustwacht gebruikt bijvoorbeeld de boten van de KNRM voor haar zoek- en reddingsacties. Een zokje is een wollen telefoonhoesje. Voor elke 250 verkochte zokjes wordt er een waterput in Afrika gegraven.