Samen grenzen verleggen

Vertalingen verbinden mensen en culturen. Door vertalingen kunnen kennis en ideeën een wereldwijde bijdrage leveren. In de traditionele vertaalmarkt is er behoefte aan een vertaalbureau dat dit beter toepast. Wij doen dit door oprechte aandacht voor vertalen en een verfrissende blik op innovatie en samenwerken. Vertaalbureau Perfect wil het mooiste en grootste online vertaalbureau worden zolang onze waarden niet in het geding komen. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Shaking up the language industry and making people happy!

Ons verhaal

Vertaalbureau Perfect is in 2007 gestart als specialistisch vertaalbureau voor Duitse vertalingen onder de naam Duits Perfect. Onze klanten vroegen al snel ook om vertalingen naar andere talen. De stap naar een full-service vertaalbureau was gemaakt. In de loop van de jaren heeft Vertaalbureau Perfect zich ontwikkeld tot het vertaalbureau in Nederland en Duitsland met de meeste tevreden klanten. Dit is bereikt doordat wij ons onderscheiden met het leveren van professionele vertalingen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn namelijk ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd, hebben een team van ervaren in-house vertalers en projectmanagers, transparante tarieven en achteraf betalen mogelijk. Van de vertaalbureaus die dit bieden zijn wij de voordeligste keuze. Dit klantenvoordeel combineren wij met een verfrissende blik op innovatie en organisatie.

Maatschappelijk betrokken

Wij helpen enkele Nederlandse non-profit organisaties vrijblijvend met hun internationale communicatie. Dit zijn de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en Zokje.nl. De KNRM is voornamelijk verantwoordelijk voor het zoeken en redden van drenkelingen. De Kustwacht gebruikt bijvoorbeeld de boten van de KNRM voor haar zoek- en reddingsacties. Een zokje is een wollen telefoonhoesje. Voor elke 250 verkochte zokjes wordt er een waterput in Afrika gegraven.

Eén van de snelstgroeiende (technologie)bedrijven van Nederland

Vertaalbureau Perfect is meerdere malen opgenomen in de Deloitte Fast50. Dit is een toonaangevende lijst met de snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Tevens hebben wij vijf jaar op rij een FD Gazellen Award ontvangen. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze prestaties zijn het resultaat van het streven naar een hoge klanttevredenheid en slimme innovaties met toegevoegde waarde. Voorbeelden van deze innovaties zijn ons klantportaal en het cloudtranslation project Fairlingo, het vertaalbureau in de cloud. Lees hier meer over onze visie op groei, onze waarden en toekomstige ontwikkelingen.

Onze prijzenkast

FD Gazellen Awards

Deloitte Fast50

Inc. 5000: Europe