Gecertificeerd vertaalbureau Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een gecertificeerd vertaalbureau in Utrecht dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan juiste adres. Vertaalbureau Perfect heeft de afgelopen jaren een behoorlijke klantenkring opgebouwd in en rond Utrecht.

Onze klanten in Utrecht bedienen wij vanuit onze vestiging aldaar. Bedrijven uit verschillende branches nemen regelmatig kwaliteitsvertalingen bij ons af. Dankzij ons online systeem zijn wij uitstekend in staat om je van een perfecte vertaling te voorzien.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau Utrecht

Native speakers en cultuurverschillen

Alle vertalingen bij Vertaalbureau Perfect worden uitgevoerd door native speakers. Een native speaker is een persoon die geboren en getogen is in het land waarvoor de vertaling bestemd is. Dit heeft als groot voordeel dat men bekend is met de gewoontes in het betreffende land, waardoor eventuele cultuurverschillen eenvoudig opgelost kunnen worden. Daarnaast zijn onze vertalers allen hoogopgeleid en specialist in hun eigen vakgebied. Wanneer je bijvoorbeeld algemene voorwaarden te vertalen hebt, zal een juridische vertaler deze uitvoeren. Bij het vertalen van een website zal dit project worden opgepakt door een website vertaler met SEO kennis.

Ervaren en gecertificeerd vertaalbureau Utrecht

Wij bieden zekerheid, snelheid en gemak. Als vertaalbureau in Utrecht zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat wij volgens de allerhoogste kwaliteitseisen werken. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige vertalingen te leveren tegen scherpe tarieven. Wij zijn in staat om vertalingen te leveren in meer dan 36 talen binnen elk vakgebied. Daarnaast maken wij gebruik van een online geautomatiseerd systeem. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten binnen 4 uur van een offerte te voorzien. Ditzelfde systeem zorgt ervoor dat het vertaalproces sneller verloopt en je de vertaling binnen de kortste keren in huis hebt.

Via ons telefoonnummer 020 - 205 0256 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Op zoek naar een vertaalbureau in Utrecht?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >