Onze samenwerking met Randstad

Voor Randstad is het essentieel om kwalitatief goede vertalingen te ontvangen. De vertalingen worden gebruikt voor aanbestedingen en andere communicatie richting opdrachtgevers. Daarbij is het essentieel dat de vertaler de juiste tone of voice behoudt en het HR-jargon waarborgt.

Op welke wijze kan de vertaler het juiste doel bereiken?

Voor ons is het belangrijk om de juiste terminologie te gebruiken. Dit is essentieel omdat ook de niet-Nederlandse (contactpersonen van de) opdrachtgevers van Randstad moeten begrijpen wat de aanbesteding inhoudt. Snel schakelen is ook van belang, aangezien aanbestedingen en tenders vaak op korte termijn ingediend moeten worden.

Hoe is de samenwerking vormgegeven?

Vertaalbureau Perfect werkt sinds juni 2014 samen met Randstad en verzorgt vooral HR-gerelateerde vertalingen voor aanbestedingen van Randstad. Het is van belang dat het juiste vakjargon wordt gebruikt. Samen hebben wij een proces opgesteld, zodat de werkwijze voor beide partijen duidelijk is. Dit komt de snelheid en kwaliteit van de vertalingen ten goede.

Vertaalbureau Perfect levert verrassend goede kwaliteit. Jullie zijn snel en komen gemaakte afspraken altijd na. De communicatie met de vaste contactpersoon verloopt erg prettig. Om deze redenen zijn wij zeer content met Vertaalbureau Perfect. Het is een verademing ten opzichte van een ander vertaalbureau.
Randstad logo quote
Bart van Liempd - Randstad
Randstad
Text

Algemene voorwaarden vertalen naar het Engels

De algemene voorwaarden van Randstand moesten vlug en adequaat naar het Engels vertaald worden.

Text document

Zakelijke offerte professioneel vertalen naar het Engels

Wij hebben een zakelijke offerte naar het Engels vertaald. Hierbij was zowel de kwaliteit als de snelheid van belang.

Clock

Met spoed een document naar het Duits vertalen

Voor Randstad hebben we met spoed een samenwerkingsovereenkomst van het Nederlands naar het Duits moeten vertalen.

Open book

Een vertrouwelijk document vanuit het Russisch vertalen

Een vertrouwelijk document moest voor Randstad vanuit het Russisch naar het Nederlands vertaald worden.

Over Randstad

Randstad is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van human resources en arbeidsbemiddeling. Opgericht in Nederland in 1960, heeft Randstad zich ontwikkeld tot een invloedrijke speler in de uitzend- en wervingsindustrie, met activiteiten die zich uitstrekken over meer dan 38 landen.

Het kernprincipe van Randstad is het matchen van talent met organisaties om zo een optimale synergie te creëren. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder uitzendwerk, werving en selectie, en personeelsoplossingen op maat. Door middel van innovatieve technologieën en diepgaand inzicht in de arbeidsmarkt streeft Randstad ernaar om werkgevers en werkzoekenden effectief te verbinden.

Wat Randstad onderscheidt, is de nadruk op inclusiviteit en diversiteit. Het bedrijf erkent de waarde van verschillende achtergronden en vaardigheden en zet zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Met een sterke wereldwijde aanwezigheid en een focus op het begrijpen van de veranderende behoeften van zowel werkgevers als werknemers, blijft Randstad een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van werk door dynamische en flexibele arbeidsoplossingen te bieden.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op >

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.