Ons vertaalbureau in Eindhoven

Wij hebben als Vertaalbureau Perfect een vestiging in Eindhoven om organisaties in rond Eindhoven optimaal te kunnen helpen met hun vertalingen. Een van onze projectmanagers plant graag een afspraak in bij jou of bij ons op locatie. Indien je hier geen behoefte aan hebt kunnen wij ook 100% online en per telefoon samenwerken.

In-house native vertalers

Vertaalbureau Perfect Eindhoven weet als geen ander dat een slecht vertaalde tekst negatieve gevolgen kan hebben. Denk hierbij aan imagoschade, minder verkopen en/of verminderd vertrouwen onder klanten. Vertaalbureau Perfect heeft vele jaren ervaring opgedaan in diverse vakgebieden. Wij beschikken dan ook over uitstekende referenties in bijna elk vakgebied. Of het nu gaat om een technische vertalingen, medische vertalingen of het vertalen van websites en webshops. Onze in-house ervaren en gespecialiseerde vertalers leveren vertalingen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de vertalers van Vertaalbureau Perfect allemaal native speakers.

Native speakers zijn mensen die geboren en getogen zijn in een bepaald land. Dit betekent niet alleen dat ze de doeltaal van de vertaling uitstekend kennen, maar ook de cultuur van het land waarvoor de vertaling bestemd is.

“ Wij beschikken over veel native vertalers met verschillende achtergronden. ”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau eindhoven

Gecertificeerd vertaalbureau Eindhoven

Als vertaalbureau beschikken wij over zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Deze certificeringen verplichten ons onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Daarnaast wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een van onze ervaren revisors. Dankzij onze certificeringen en door alleen maar samen te werken met de beste native vertalers zijn wij in staat de perfecte vertaling te leveren.

Via ons telefoonnummer 040 - 218 0525 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Op zoek naar een vertaalbureau in Eindhoven?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >