Onze samenwerking met Samsung

Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven van de wereld. Het bedrijf doet zaken in meer dan 58 landen en heeft wereldwijd meer dan 450.000 werknemers. Samsung levert producten op het gebied van telecommunicatie, digitale apparatuur, digitale media, lcd's en halfgeleiders en is tevens een groot constructiebedrijf.

Vertaalbureau Perfect heeft voor een legio dochterondernemingen van Samsung Group opdrachten uitgevoerd, onder andere: Samsung SDS Smart Logistics, Samsung SDS Global SCL Netherlands UA.

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces
Samsung logo
Hans Olivier - Samsung
Samsung
Text

HR documenten vertalen naar het Italiaans

Voor Samsung hebben wij velerlei HR documenten vertaald in meerdere talen, denk aan: Italiaans, Grieks, Pools en Duits.

Book

Juridische vertalingen naar het Spaans

Vertaalbureau Perfect heeft voor Samsung een aantal Juridische documenten vertaald. De klant was erg tevreden met het resultaat!

Over Samsung

Samsung, opgericht in 1938 in Zuid-Korea, is uitgegroeid tot een van 's werelds meest invloedrijke en veelzijdige technologiebedrijven. Met een breed scala aan producten en diensten is Samsung actief in sectoren als consumentenelektronica, mobiele communicatie, informatietechnologie en meer.

Een van de opvallendste aspecten van Samsung is het uitgebreide assortiment van elektronische apparaten, waaronder smartphones, televisies, koelkasten, wasmachines en tablets. Samsung staat bekend om zijn toonaangevende innovaties in de technologische industrie, zoals de ontwikkeling van gebogen schermen, hoogwaardige camera's en baanbrekende mobiele technologie.

Het bedrijf is ook een belangrijke speler op het gebied van halfgeleiders en geheugenchips, wat cruciaal is in de wereld van informatietechnologie. Daarnaast heeft Samsung geïnvesteerd in opkomende technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, internet der dingen (IoT) en 5G-connectiviteit.

Duurzaamheid is een groeiende focus voor Samsung, met initiatieven gericht op milieuvriendelijke productie, recycling van elektronisch afval en het verminderen van de ecologische impact van hun producten.

Als wereldwijde technologiereus blijft Samsung een drijvende kracht achter de evolutie van de digitale wereld, waarbij het streven naar innovatie en kwaliteit centraal staat in al hun activiteiten.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen >

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.