Professioneel een document vertalen

Het gros van de opdrachten die wij uitvoeren voor onze klanten bestaat uit een document vertalen. Van brochure tot verslag en van handleiding tot contract. Vertaalbureau Perfect verzorgt al ruim 8 jaar vertalingen van dit soort documenten voor zowel organisaties als particulieren. Onze vertalingen voeren wij uit volgens de hoogste kwaliteitsstandaard in de markt. Vertaalbureau Perfect beschikt namelijk over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze certificeringen mogen als leidend beschouwd worden binnen de vertaalbranche.

Een document vertalen met professionele in-house talenkennis

Je kunt er voor kiezen uw document door een vertaalmachine te laten vertalen. Hiermee kan nooit de kwaliteit geëvenaard worden die een professioneel vertaalbureau je kan bieden. Wij onderscheiden ons van andere vertaalbureaus, omdat er bij ons professionele vertalers op kantoor werkzaam zijn die deze kwaliteit kunnen garanderen. Door deze werkwijze kunnen wij beter met je meedenken en sneller reageren op eventuele vragen over jouw vertaling.

Daarnaast werken wij met ervaren native speakers die de juiste toon terug kunnen laten komen in de vertaling en bovendien geen problemen hebben met het werken met verschillende soorten bestandsformaten.

“Wij kunnen overweg met nagenoeg alle soorten documenten en bestanden.”

Ellen
Projectmanager
documenten vertalen

Innovatief documentenbeheer en veelvoorkomende documenten en bestanden

Wanneer je onze offerte hebt ontvangen, heb je ook toegang tot ons online klantenplatform. Hiermee heb je altijd alle belangrijke informatie betreffende de vertaalopdracht binnen handbereik. Je hebt bijvoorbeeld een overzicht van de gemaakte vertalingen, afspraken, deadlines en offertes. Het door ons ontwikkelde online projectmanagementsysteem zorgt ervoor dat een vertaalopdracht van offerteaanvraag tot oplevering zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Uiteraard blijven onze projectmanagers en vertalers altijd gewoon bereikbaar indien je vragen hebt. Deze werkwijze, gecombineerd met vertalingen van hoge kwaliteit, heeft ervoor gezorgd dat verschillende gerenommeerde klanten telkens bij ons terugkomen.

Wil je bijvoorbeeld een document naar het Engels laten vertalen? Geen probleem, wij zijn een gecertificeerd Engels vertaalbureau.

Veelvoorkomende soorten documenten en bestanden die wij vertalen
.doc of .docx bestanden .po bestanden
.xls of .xlsx bestanden .indd bestanden (InDesign)
.html bestanden .ai bestanden (Illustrator)
.csv bestanden .rtf bestanden
.txt bestanden .xliff bestanden
.xml bestanden .odt bestanden (OpenOffice)
.ppt of .pptx bestanden .pub bestanden (MS Publisher)

Mocht het bestandsformaat van jouw voorkeur er niet bij staan, neem dan contact op met één van onze projectmanagers. Waarschijnlijk zullen wij wel in staat zijn het document te vertalen, maar moet dit eerst overlegd worden.