Nauwkeurig een XML bestand vertalen

Onze gespecialiseerde ICT-vertalers kunnen met gemak een XML bestand vertalen. Zij hebben veel ervaring met XML-bestanden en weten wat belangrijk is bij dit soort bestanden. Ze vertalen alleen de gegevens en niet de variabel-namen, en zij kunnen snel onderscheid daartussen maken. Dit is voor jou erg voordelig omdat je de tekst niet uit je XML bestand hoeft te halen. Je hoeft alleen het bestand te uploaden en wij nemen het van je over. Zo simpel gaat dat.

Gecertificeerd vertaalbureau met ervaren XML bestand vertalers

Vertaalbureau Perfect heeft twee ISO certificeringen. Certificering ISO-9001 heeft als doel het continu verhogen van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verbeteren en na te leven. Van elk afgerond project leren wij bij en verbeteren wij onze werkwijze. De ISO-17100 vereist dat wij de kwaliteit van onze projecten waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken die native speaker zijn in een bepaalde taal. Net als onze ICT-specialisten zijn alle medewerkers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zij kunnen daarom met ruime kennis van dit vak je XML bestand vertalen. Hun vertalingen worden gecontroleerd door ervaren revisors, zodat je een perfecte, foutloze vertaling geleverd krijgt.

xml bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

XML bestand vertalen met de beste kwaliteit

Wij vertrouwen op de kwaliteiten van onze vertalers en garanderen je dat zij foutloos jouw XML bestand vertalen. Op alle vertalingen rust daarom een kwaliteitsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden met je vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Uiteraard hebben wij liever dat je gelijk tevreden bent met de vertaling. Daarom raden wij aan om bepaalde voorkeuren aan te geven als je de offerte aanvraagt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde terminologie, stijl en tone of voice. Zo weten wij gelijk wat jouw wensen zijn en nemen wij deze mee in de vertaling.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw xml bestand vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw xml bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.