Nauwkeurig een XML bestand vertalen

Onze gespecialiseerde ICT-vertalers kunnen met gemak een XML bestand vertalen. Zij hebben veel ervaring met XML-bestanden en weten wat belangrijk is bij dit soort bestanden. Ze vertalen alleen de gegevens en niet de variabel-namen, en zij kunnen snel onderscheid daartussen maken. Dit is voor jou erg voordelig omdat je de tekst niet uit je XML bestand hoeft te halen. Je hoeft alleen het bestand te uploaden en wij nemen het van je over. Zo simpel gaat dat.

Gecertificeerd vertaalbureau met ervaren XML bestand vertalers

Vertaalbureau Perfect heeft twee ISO certificeringen. Certificering ISO-9001 heeft als doel het continu verhogen van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verbeteren en na te leven. Van elk afgerond project leren wij bij en verbeteren wij onze werkwijze. De ISO-17100 vereist dat wij de kwaliteit van onze projecten waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken die native speaker zijn in een bepaalde taal. Net als onze ICT-specialisten zijn alle medewerkers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Zij kunnen daarom met ruime kennis van dit vak je XML bestand vertalen. Hun vertalingen worden gecontroleerd door ervaren revisors, zodat je een perfecte, foutloze vertaling geleverd krijgt.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
xml bestand vertalen

XML bestand vertalen met de beste kwaliteit

Wij vertrouwen op de kwaliteiten van onze vertalers en garanderen je dat zij foutloos jouw XML bestand vertalen. Op alle vertalingen rust daarom een kwaliteitsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden met je vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Uiteraard hebben wij liever dat je gelijk tevreden bent met de vertaling. Daarom raden wij aan om bepaalde voorkeuren aan te geven als je de offerte aanvraagt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde terminologie, stijl en tone of voice. Zo weten wij gelijk wat jouw wensen zijn en nemen wij deze mee in de vertaling.

Wij helpen je graag met jouw xml bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >