Onze samenwerking met Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton (bouw- en spoorbedrijf). Strukton heeft ruim 6.200 medewerkers en een omzet van meer dan 1,8 miljard. Zij zijn verantwoordelijk voor gebouwgebonden technische installaties en facility management. Strukton Worksphere is actief in alle fasen van het bouwproces, van initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met bouwtechnisch beheer en onderhoud. Het bouwbedrijf is koploper in Nederland op gebied van realisatie, exploitatie en beheer van een duurzame en gezonde leefomgevingen. Vertaalbureau Perfect heeft voor Strukton een aantal document vertalingen verricht.

Heldere afspraken, duidelijke offertes, snelle en kundige vertaling. Zeker in de toekomst weer gebruik van maken.
Strukton icon
Sylvia Sturkenboom - Strukton Worksphere
Strukton Worksphere
Text

Professioneel een document vertalen naar het Engels

Een Plan van Aanpak voor een bouwproject moest voor Strukton Worksphere vlug en adequaat naar het Engels vertaald worden.

Documents

Een werkomschrijving vertalen naar het Engels

Voor Strukton hebben wij een meerdere documenten vertaald, o.a. werkomschrijvingen die vertaald moesten worden naar het Engels.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van technische dienstverlening en het creëren van duurzame en innovatieve oplossingen voor de gebouwde omgeving. Als onderdeel van de Strukton Groep opereert Strukton Worksphere in Nederland en daarbuiten, met een focus op het ontwerpen, realiseren, en onderhouden van technische installaties in gebouwen.

Het bedrijf heeft expertise in diverse sectoren, waaronder gezondheidszorg, onderwijs, utiliteitsbouw en industrie. Strukton Worksphere richt zich op het creëren van comfortabele, energie-efficiënte en slimme gebouwen die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de samenleving.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Strukton Worksphere, en het bedrijf zet zich actief in voor het verminderen van de milieu-impact van gebouwen. Dit omvat het implementeren van energiezuinige oplossingen, het bevorderen van circulaire principes en het ontwerpen van installaties die bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

Met een focus op technologische innovatie en digitalisering streeft Strukton Worksphere naar vooruitstrevende oplossingen die niet alleen de prestaties van gebouwen verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere en slimmere toekomst. Het bedrijf blijft een belangrijke speler in de technische dienstverlening, waarbij het inspeelt op de evoluerende behoeften van de gebouwde omgeving.


Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen >

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.