Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton (bouw- en spoorbedrijf). Strukton heeft ruim 6.200 medewerkers en een omzet van meer dan 1,8 miljard. Zij zijn verantwoordelijk voor gebouwgebonden technische installaties en facility management. Strukton Worksphere is actief in alle fasen van het bouwproces, van initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met bouwtechnisch beheer en onderhoud. Het bouwbedrijf is koploper in Nederland op gebied van realisatie, exploitatie en beheer van een duurzame en gezonde leefomgevingen. Vertaalbureau Perfect heeft voor Strukton een aantal document vertalingen verricht.

Heldere afspraken, duidelijke offertes, snelle en kundige vertaling. Zeker in de toekomst weer gebruik van maken.
Sylvia Sturkenboom - Strukton Worksphere
quote reference Sylvia Sturkenboom - Strukton Worksphere
Text

Professioneel een document vertalen naar het Engels

Een Plan van Aanpak voor een bouwproject moest voor Strukton Worksphere vlug en adequaat naar het Engels vertaald worden.

Documents

Een werkomschrijving vertalen naar het Engels

Voor Strukton hebben wij een meerdere documenten vertaald, o.a. werkomschrijvingen die vertaald moesten worden naar het Engels.

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

Over Strukton Worksphere

Strukton heeft ruim 6.200 medewerkers en een omzet van meer dan 1,8 miljard. Strukton Worksphere is verantwoordelijk voor gebouwgebonden technische installaties en facility management. De organisatie is actief in alle fasen van het bouwproces, van initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met bouwtechnisch beheer en onderhoud. Daarbij richten zij zich op een aantal speerpuntmarkten waaronder zorg, industrie en mobiliteit.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen >