Professioneel vertaalbureau in Amsterdam

Bij ons hoef je voor een professioneel vertaalbureau Amsterdam niet te verlaten. Onze projectmanagers maken graag een afspraak bij jou op locatie of op onze vestiging in Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk onze klanten 100% online te bedienen indien je geen behoefte hebt aan een afspraak.

Graag maken wij een afspraak indien gewenst

Bezoek ontvangen wij graag op afspraak om je optimaal verder te kunnen helpen met de vertaling of vraag. Via ons telefoonnummer 020 – 205 0256 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen. Tevens zijn wij via deze kanalen bereikbaar om een afspraak te maken en/of eventuele aanvullende informatie te verstrekken zodat wij ons optimaal voor kunnen bereiden. 

Uiteraard is het ook mogelijk om bij jou op locatie een afspraak te plannen.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau amsterdam

Gecertificeerd vertaalbureau in Amsterdam voor alle talen

Ons vertaalbureau in Amsterdam is in staat vertalingen te leveren in meer dan 40 verschillende talencombinaties. Omdat wij een ISO 9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau zijn, ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling. Ons team met hoogopgeleide in-house vertalers heeft veel ervaring met het vertalen van allerlei documenten binnen diverse vakgebieden. Documenten als beëdigde en juridische documenten, technische handleidingen, financiële overzichten en medische bijsluiters worden dan ook op regelmatige basis door ons op een professionele wijze vertaald. Hiernaast zijn wij ervaren in het vertalen van websites, vertalen van webshops, vertalen van software en het vertalen van mobiele applicaties.

Vertaalbureau Amsterdam en omgeving