Onze samenwerking met Zalando

Zalando biedt haar klanten meer dan alleen maar schoenen. Waar Zalando een paar jaar geleden enkel schoenen aanbood, is de voormalig schoenengigant inmiddels uitgegroeid tot de kleding- en modewebwinkel van Europa. Zalando staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Het doel van Zalando is om haar klanten een breed scala van cutting-edge schoenen en modeartikelen aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shopping te laten ervaren.

Voor Zalando heeft Vertaalbureau Perfect o.a. het Zalando-magazine vanuit het Duits vertaald. In het Zalando-magazine worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en styling besproken. Daarnaast staan er handige styling-adviezen en interessante interviews en columns in.

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.
Zalando 300x300
Elseline Tolhoek - Zalando
Zalando
News

Een magazine vertalen naar het Duits

Vertaalbureau Perfect heeft voor Zalando, na een positief beoordeelde proefvertaling, het Zalando-magazine vanuit het Nederlands naar het Duits vertaald.

Open book

Juridisch document vertalen naar het Engels

Voor Zalando hebben wij een juridische vertaling verzorgd. Een leveranciers-overeenkomst moest nauwkeurig van het Nederlands naar het Engels vertaald worden.

Text document

Algemene voorwaarden vertalen naar het Engels

Door vernieuwde wetgeving moest een stuk van de algemene voorwaarden van Zalando opnieuw naar het Engels vertaald worden.

Book

Document professioneel vertalen naar het Engels

Een kort maar belangrijk juridisch document moest voor Zalando professioneel en snel naar het Engels vertaald worden.

Over Zalando

Zalando is een toonaangevende online mode- en lifestylewinkel die zijn oorsprong vindt in Duitsland. Opgericht in 2008 door David Schneider en Robert Gentz, heeft Zalando zich snel ontwikkeld tot een van de grootste e-commerceplatforms voor mode in Europa.

Een van de sleutelfactoren achter het succes van Zalando is het uitgebreide assortiment van modeartikelen dat het aanbiedt. Van kleding en schoenen tot accessoires en beautyproducten, Zalando heeft een breed scala aan producten van zowel bekende merken als opkomende ontwerpers. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om eenvoudig door duizenden producten te bladeren en de nieuwste trends te ontdekken, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.

Een opvallend kenmerk van Zalando is het gebruiksvriendelijke ontwerp van de website en de mobiele app. Klanten kunnen gemakkelijk door de verschillende categorieën navigeren, gebruikmaken van handige zoekfilters en gepersonaliseerde aanbevelingen ontvangen op basis van hun voorkeuren en eerdere aankopen. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in technologie en data-analyse om de winkelervaring te verbeteren en klanten relevante suggesties te bieden.

Naast het aanbieden van een breed scala aan producten, heeft Zalando zich ook gericht op het leveren van uitstekende klantenservice. Snelle en betrouwbare levering, eenvoudige retourprocessen en een responsieve klantenservice hebben bijgedragen aan het opbouwen van een loyale klantenkring.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen >

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.