Door een gecertificeerd vertaalbureau vertaalde marketingteksten zoals brochures zorgen vaak voor een eerste goede indruk van een organisatie. Een slechte vertaling brengt bij de lezer al snel negatieve associaties naar boven. Bij technische, juridische en medische vertalingen kan een slechte vertaling tot een verkeerde interpretatie van de inhoud leiden, met alle gevolgen van dien. Vertaalbureau Perfect is één van de weinige erkende gecertificeerde vertaalbureaus in Nederland die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn.

Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen een correcte vertaling volgens de briefing. Mocht de vertaling toch niet voldoen, dan kan deze tot 30 dagen na levering kosteloos​ worden aangepast​. Verzoeken tot stilistische aanpassingen kunnen in overleg in behandeling worden genomen, maar hier geldt:​ voorkomen is beter dan genezen. Geef daarom bij de offerteaanvraag voorkeuren aan voor wat betreft de "tone of voice", specifieke terminologie of overige wensen. Onze projectmanagers denken graag mee bij het opstellen van de juiste briefing.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau

Het voornaamste doel van de ISO-9001 norm is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. Door dit systeem toe te passen leren we elke dag bij en verbeteren we ons continu. Het voornaamste doel van de ISO-17100 norm is om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. In de praktijk beschikken alleen erkende vertaalbureaus over deze norm. De norm verplicht bijvoorbeeld de revisie (tweede controle) van de vertaalde tekst. Daarnaast dient de vertaling volgens de overeenkomst opgeleverd te worden. De overige specifieke eisen hebben betrekking op de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Bekijk ons ISO-9001 certificaat Bekijk ons ISO-17100 certificaat

Vraag een proefvertaling aan of bekijk de voorbeeldvertalingen

Vertalen is een dienst waarbij het als klant lastig is in te schatten hoe het eindproduct eruit komt te zien. Om meer inzicht te geven hebben wij als erkend gecertificeerd vertaalbureau in samenwerking met onze klanten een aantal voorbeeldvertalingen beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende proefvertaling te laten maken. Als je hiervoor contact met ons opneemt helpen onze projectmanagers je graag verder.

Voorbeeldvertalingen:
Engels Brontekst Doeltekst
Duits Brontekst Doeltekst
Frans Brontekst Doeltekst
Spaans Brontekst Doeltekst

VViN en Fenedex lidmaatschap

Wij zijn ook actief binnen verschillende brancheorganisaties. Het doel van onze lidmaatschappen is zowel het delen als het vergaren van kennis om de branche en ons vertaalbureau te blijven verbeteren. Vertaalbureau Perfect is volwaardig lid van de VViN (voorheen ATA). De Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland is de brancheorganisatie voor vertaalbureaus gericht op kwaliteit, zorgvuldigheid en kennisdeling binnen de vertaalbranche. Fenedex is een vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. De organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt deze. Om kennis te delen en de Nederlandse export te ondersteunen zijn wij lid van dit netwerk.