Nauwkeurig medisch vertaalbureau

Als medisch vertaalbureau hebben wij ervaring met het vertalen van complexe medische teksten. Onze vertalers hebben ruime ervaring op medisch gebied, omdat wij voor diverse ziekenhuizen vertalen, zoals het AMC, ZGT en UMC. Tevens vertalen wij regelmatig bijsluiters of klinische studies. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste terminologie consequent te gebruiken voor een correcte medische vertaling. Kennis van de medische terminologie is belangrijk om een goed begrijpelijke tekst te formuleren die ook inhoudelijk juist is.

Medisch vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze medische vertalers zijn zelfs regelmatig werkzaam in de medische branche. Sommige vertalers werken bijvoorbeeld in een ziekenhuis en vinden het vertalen een fijne afwisseling om met hun passie voor taal bezig te zijn. Als je toch niet geheel tevreden bent over de gemaakte medische vertaling, dan kun je deze tot 30 dagen na levering kosteloos laten corrigeren of aanpassen aan jouw voorkeuren.

Zodra je een offerte bij ons hebt aangevraagd, krijg je toegang tot het klantenplatform. Hier kun je alle belangrijke gegevens betreffende de vertaling monitoren. Onze in-house vertalers en projectmanagers denken graag met je mee wanneer je toch nog een vraag heeft.

medische vertaling vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerde medische vertalingen

Vertaalbureau Perfect beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Medische vertalingen dienen volgens deze normen vertaald te worden door een vertaler met medische ervaring. Daarna dient de tekst gereviseerd te worden door een revisor om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Een vertaling wordt hierbij gecontroleerd op correcte vertaling, grammatica en het gebruik van de juiste medische terminologie. Mede dankzij dit protocol mogen wij al jaren verschillende farmaceutische bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen tot onze klantenkring rekenen.

Wij vertalen regelmatig deze medische documenten:

Productomschrijvingen, bijsluiters, wetenschappelijke artikelen, patiënt-informatie, medische rapporten en/of dossiers, voorlichtingsbrochures, klinische studies en medische protocollen.

Bekijk onze referenties om te zien wat klanten van onze vertaaldienst(en) vinden.

Wij vertalen medische documenten voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw medische vertaling Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw medische vertaling

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.