Vertaalbureau Perfect heeft voor UMC Utrecht meerdere vertalingen verricht, denk o.a. aan het vertalen van enquêteformulieren naar diverse talen. Deze vertalingen waren zeer belangrijk voor de klant. Zonder de vertalingen van het vragenformulier is er geen onderzoek mogelijk. Het is uiterst belangrijk dat de vertalingen zeer nauwkeurig gebeuren.

Wanneer er een fout met het vertalen gemaakt wordt kan de vraag verkeerd geïnterpreteerd worden en zullen de respondenten niet de informatie geven die de onderzoeker wil weten, dit verzwakt de validiteit van het onderzoek. Door ons kwaliteitsbeleid kunnen wij dit soort fouten voorkomen, dit maakt ons vertaalbureau een betrouwbare partner van het UMC Utrecht.

Over UMC Utrecht

Zorg, onderzoek en onderwijs zijn de drie pijlers van het UMC Utrecht. De organisatie streeft om de gezondheid van mensen te verbeteren. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek, grensverleggende innovaties en samenwerking met patiënten en andere belanghebbenden vormen de basis voor excellente zorg.

Met ruim 11.000 medewerkers is het Universitair Medisch Centrum Utrecht een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Het UMC biedt zorg die afgestemd is op de behoeften van de individuele patiënt.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen >
Goed! Snelle en correcte vertaling!
Umc icon vertaalbureau referentie
L. Canninga - UMC Utrecht
UMC Utrecht
Lab flask

Medische vertalingen naar het Frans

Vertaalbureau Perfect heeft voor het UMC Utrecht een aantal Medische documenten vertaald van Nederlands naar het Frans. Deze zijn complex door het gebruik van jargon.

Documents

Vertalen van documenten

Wij hebben voor het UMC Utrecht een enquêteformulier vertaald naar 9 verschillende talen. Het vragenformulier is onderdeel van een groot internationaal onderzoek.

Credit

Financiële documenten vertalen

Voor het UMC Utrecht heeft het Vertaalbureau Perfect een financieel document naar het Engels vertaald.

Stopwatch

Spoedvertaling voor UMC Utrecht

Vertaalbureau Perfect heeft een spoedvertaling in opdracht van het UMC Utrecht verricht. Er is binnen 1 dag een tekst naar het Engels vertaald.

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.