Financieel vertaalbureau met veel expertise

Het vertalen van financiële documenten door een financieel vertaalbureau verschilt sterk van het vertalen van bijvoorbeeld een marketingtekst. Bij het vertalen van financiële stukken is het van belang dat de inhoud nauwkeurig wordt vertaald en begrijpelijk blijft. De specifieke afkortingen en de vakterminologie vereisen veel ervaring.

Onze financiële vertalers weten raad met de afkortingen en termen zoals EBITA, conversiekosten, dalrente en forfaitaire ruimte.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
financieel vertaalbureau

Financieel vertaalbureau met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect is betrokken bij diverse grote financiële projecten en transacties. Dit varieert van het vertalen van jaarverslagen tot spoedvertalingen van contracten voor het redden van een winkelketen. Bij vertalingen binnen de financiële dienstverlening is nauwkeurigheid van groot belang. Door een klein interpretatiefoutje van de vertaler kan bijvoorbeeld een onjuistheid in een balans ontstaan. Om dit te voorkomen, koppelen wij de juiste specialist aan uw vertaling. Alle vertalingen worden volgens de geldende ISO normen vertaald. Conform deze certificeringen wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren financiële revisor. Onze vertalers zijn daarnaast native speakers, waardoor de tekst in de juiste tone-of-voice wordt vertaald.

Geheimhoudingsverklaring en SLA

Naast het leveren van een goede vertaling is het vaak van belang dat de informatie vertrouwelijk blijft. Op alle vertalingen van ons financieel vertaalbureau is standaard volgens onze algemene voorwaarden een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Het is ook mogelijk een aanvullende geheimhoudingsverklaring te tekenen van een klant. Daarnaast is het mogelijk een SLA op te stellen waarin tarieven, levertijden, reactiesnelheden en aanvullende afspraken zijn opgenomen. Onze projectmanagers helpen je graag verder.

Wij helpen je graag met jouw financiële vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >