Onze samenwerking met Grolsch

Grolsch en Vertaalbureau Perfect werken sinds 2015 intensief samen. Inmiddels hebben wij voor Grolsch al meer dan 150.000 woorden vertaald. Sinds de overname van Grolsch hebben we vooral documenten vanuit het Engels en Japans naar het Nederlands vertaald. De soorten vertalingen liepen uiteen van een HR dossier tot een interne brief van het bestuur aan alle medewerkers. Grolsch heeft bij ons één vaste projectmanager en hierdoor kunnen wij altijd extra snel schakelen met de medewerkers. Tevens hebben wij vaste (prijs)afspraken gemaakt met Grolsch waardoor ze keer op keer weten waar men aan toe is.

Verder hieronder volgt een selectie van enkele vertalingen die wij hebben uitgevoerd voor Grolsch.

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!
Ivanka munsterhuis grolsch
Ivanka Munsterhuis - Koninklijke Grolsch
Koninklijke Grolsch
News

Een jaarverslag vertalen naar het Engels

Grolsch is een internationaal bedrijf. Om het jaarverslag voor iedereen leesbaar te maken moeten wij deze elk jaar naar het Engels vertalen.

Credit

Financiële vertalingen met vakjargon

Voor Grolsch verzorgen wij met regelmaat financiële vertalingen; van kwartaal- en halfjaarberichten tot HR documenten en van financiële regelgevingen tot bepaalde polissen.

Clock

Een spoedvertaling naar het Duits

Spoedvertalingen zijn voor Grolsch erg belangrijk en aan de orde van de dag. Snelheid is hierbij de sleutel, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Text

Een blog vertalen naar het Nederlands

Sinds Grolsch is overgenomen door het Japanse bedrijf Asahi vertalen wij maandelijks enkele blogs van het Japans naar het Nederlands (en van het Engels naar het Nederlands).

Over Koninklijke Grolsch

Koninklijke Grolsch, opgericht in 1615, is een Nederlandse brouwerij met een rijke geschiedenis en een gevestigde reputatie in de bierindustrie. Gelegen in Enschede, is Grolsch bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit in het brouwen van bier.

Een van de opvallende kenmerken van Grolsch is het iconische beugelflesje, dat wereldwijd wordt erkend. Dit kenmerkende flesontwerp, geïntroduceerd in 1897, draagt bij aan de unieke uitstraling van Grolsch-bieren en symboliseert vakmanschap en traditie.

Grolsch biedt een scala aan bieren, waaronder het bekende Grolsch Premium Pilsner, dat staat voor een verfrissende smaak en hoogwaardige ingrediënten. Het merk heeft ook gevarieerd met speciale edities en seizoensgebonden brouwsels, waardoor het een favoriete keuze is voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar diversiteit.

Bovendien heeft Koninklijke Grolsch inspanningen geleverd op het gebied van duurzaamheid, met aandacht voor milieuvriendelijke productiemethoden en verpakkingen.

Als een van de oudste brouwerijen in Nederland blijft Koninklijke Grolsch een belangrijk en geliefd onderdeel van de Nederlandse biercultuur, waarbij het traditie en innovatie combineert om kwalitatief hoogwaardige bieren te leveren aan consumenten over de hele wereld.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.