Onze samenwerking met Grolsch

Grolsch en Vertaalbureau Perfect werken sinds 2015 intensief samen. Inmiddels hebben wij voor Grolsch al meer dan 150.000 woorden vertaald. Sinds de overname van Grolsch hebben we vooral documenten vanuit het Engels en Japans naar het Nederlands vertaald. De soorten vertalingen liepen uiteen van een HR dossier tot een interne brief van het bestuur aan alle medewerkers. Grolsch heeft bij ons één vaste projectmanager en hierdoor kunnen wij altijd extra snel schakelen met de medewerkers. Tevens hebben wij vaste (prijs)afspraken gemaakt met Grolsch waardoor ze keer op keer weten waar men aan toe is.

Verder hieronder volgt een selectie van enkele vertalingen die wij hebben uitgevoerd voor Grolsch.

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!
Ivanka munsterhuis grolsch
Ivanka Munsterhuis - Koninklijke Grolsch
Koninklijke Grolsch
News

Een jaarverslag vertalen naar het Engels

Grolsch is een internationaal bedrijf. Om het jaarverslag voor iedereen leesbaar te maken moeten wij deze elk jaar naar het Engels vertalen.

Credit

Financiële vertalingen met vakjargon

Voor Grolsch verzorgen wij met regelmaat financiële vertalingen; van kwartaal- en halfjaarberichten tot HR documenten en van financiële regelgevingen tot bepaalde polissen.

Clock

Een spoedvertaling naar het Duits

Spoedvertalingen zijn voor Grolsch erg belangrijk en aan de orde van de dag. Snelheid is hierbij de sleutel, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Text

Een blog vertalen naar het Nederlands

Sinds Grolsch is overgenomen door het Japanse bedrijf Asahi vertalen wij maandelijks enkele blogs van het Japans naar het Nederlands (en van het Engels naar het Nederlands).

Over Koninklijke Grolsch

Grolsch is opgericht in 1615 en behoort daarmee tot één van de oudste bedrijven van Nederland. Men brouwt bij Grolsch uitsluitend bier en is na verloop van tijd sterk gegroeid en zelfs één van de sterkste A-merken van Nederland geworden. Niet alleen in Nederland is Grolsch een gerespecteerd merk, maar ook in het buitenland is men steeds bekender geworden. Met name door de laatste overnames van externe (buitenlandse) brouwers. In oktober 2016 is Grolsch zelf overgenomen en onderdeel geworden van de Asahi Group.

Grolsch heeft circa 750 medewerkers in dienst, in binnen- en buitenland. Sinds 1995 heeft Grolsch de 'Koninklijke' naam gekregen en mag men zich Koninklijke Grolsch noemen. Grolsch komt oorspronkelijk uit Groenlo maar heeft sinds 1895 haar brouwerij gevestigd in Enschede. In 2004 werd een nieuwe en zeer efficiënte brouwerij geopend in Zuid-west Enschede. Hier wordt met de meest moderne technologie bier gebrouwen.

Ben je ook op zoek naar internationaal succes? Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Ben je ook op zoek naar internationaal succes?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

De meerwaarde van Vertaalbureau Perfect

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Onze hoge klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens

Het gebruiken van vertaalgeheugens zorgt voor goedkopere én betere vertalingen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Wij zijn het voordeligste vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onze projectmanagers en (native) vertalers staan altijd klaar voor jouw opdrachten.

© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.