Koninklijke Grolsch

Grolsch en Vertaalbureau Perfect werken sinds 2015 intensief samen. Inmiddels hebben wij voor Grolsch al meer dan 150.000 woorden vertaald. Sinds de overname van Grolsch hebben we vooral documenten vanuit het Engels en Japans naar het Nederlands vertaald. De soorten vertalingen liepen uiteen van een HR dossier tot een interne brief van het bestuur aan alle medewerkers. Grolsch heeft bij ons één vaste projectmanager en hierdoor kunnen wij altijd extra snel schakelen met de medewerkers. Tevens hebben wij vaste (prijs)afspraken gemaakt met Grolsch waardoor ze keer op keer weten waar men aan toe is. Hieronder volgt een selectie van enkele vertalingen die wij hebben uitgevoerd voor Grolsch.

Financiële vertalingen met vakjargon

Voor Grolsch verzorgen wij met regelmaat financiële vertalingen; van kwartaal- en halfjaarberichten tot HR documenten en van financiële regelgevingen tot bepaalde polissen.
30000 woorden

Een blog vertalen naar het Nederlands

Sinds Grolsch is overgenomen door het Japanse Asahi vertalen wij maandelijks enkele blogs van het Japans naar het Nederlands (en van het Engels naar het Nederlands).
450 woorden

Een jaarverslag vertalen naar het Engels

Grolsch is een internationaal bedrijf. Om het jaarverslag voor iedereen leesbaar te maken moeten wij deze elk jaar naar het Engels vertalen.
9600 woorden

Een spoedvertaling naar het Duits

Spoedvertalingen zijn voor Grolsch erg belangrijk en aan de orde van de dag. Snelheid is hierbij de sleutel, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.
4500 woorden