Professioneel vertaalbureau

Een professionele vertaling gemaakt door ervaren vertalers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerd vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden en talen.

Een professionele vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering verplicht ons onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide ervaren vertalers. Daarnaast wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Of er nou een medische of juridische tekst professioneel vertaald moet worden. Al deze vertalers beschikken over genoeg kennis om de tekst vertaling binnen jouw vakgebied of branche uitstekend uit te voeren.

Door het toepassen van bovenstaande kwaliteitsrichtlijnen en door de meest geschikte vertaler aan de tekst te koppelen, kunnen wij de kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden die klanten van ons gewend zijn.

“ Wij beschikken over veel native vertalers met verschillende achtergronden. ”

Ellen
Projectmanager
professioneel vertalen

De gevolgen van een slechte vertaling

Belangrijk bij het professioneel teksten vertalen is dat dit aansprekend en secuur wordt uitgevoerd. Een slecht vertaalde tekst kan namelijk de nodige consequenties hebben. Naast het feit dat het amateuristisch overkomt bij de doelgroep kan een slechte vertaling ook negatieve gevolgen hebben. Bijvoorbeeld bij een onjuist vertaalde juridische overeenkomst. Ook kan een onjuiste vertaling de organisatie imagoschade toedoen.