Professioneel vertaalbureau met in-house vertalers

Een professionele vertaling gemaakt door ervaren vertalers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerd vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden en talen.

Een professionele vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering verplicht ons onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide ervaren vertalers. Daarnaast wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Of er nou een medische of juridische tekst professioneel vertaald moet worden. Al deze vertalers beschikken over genoeg kennis om de tekst vertaling binnen jouw vakgebied of branche uitstekend uit te voeren.

Door het toepassen van bovenstaande kwaliteitsrichtlijnen en door de meest geschikte vertaler aan de tekst te koppelen, kunnen wij de kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden die klanten van ons gewend zijn.

“ Wij beschikken over veel native vertalers met verschillende achtergronden. ”

Ellen
Projectmanager
professioneel vertalen

Een op maat gemaakte oplossing voor jouw professionele vertaling

Het maakt niet uit wat voor soort tekst of document vertaald moet worden, het is altijd belangrijk dat deze vertaling professioneel gedaan wordt om uiteindelijk een doeltreffende en nauwkeurige vertaling te krijgen. Wij bieden de juiste oplossing voor elk vakgebied en alle taalcombinaties. Onze native vertalers bieden jou nauwkeurige vertalingen die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Dit omvat onder andere de aanpassing van de taalstijl en het jargon. Ook worden bepaalde regionale gebruiken of wetgevingen, die per land kunnen verschillen, in acht genomen, zodat er een juiste "lokalisatie" van jouw tekst wordt gecreëerd.

Gespecialiseerde vertalingen voor o.a. juridische, technische, medische of marketingteksten

Wij zijn dé partner voor verschillende gespecialiseerde vertalingen, zoals technische, juridische, marketing- of financiële vertalingen. Wij helpen je graag om jouw boodschap voor meer mensen leesbaar te maken. Veelvoorkomende professionele vertalingen zijn o.a. vertalingen van contracten, brochures, handleidingen, jaaropgaven of websites in het Engels, Frans, Duits, Nederlands of Spaans. Ons volledige taalaanbod is hier te vinden.

Onze projectmanagers adviseren jou graag en sturen je een vrijblijvende offerte of, als je dat wilt, een proefvertaling om kennis te maken met onze kwaliteit. Neem hier contact met ons op als je jouw teksten professioneel door ons wilt laten vertalen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >