Professioneel vertaalbureau met in-house vertalers

Een professionele vertaling gemaakt door ervaren vertalers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerd vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden en talen.

Een professionele vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering verplicht ons onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide ervaren vertalers. Daarnaast wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Of er nou een medische of juridische tekst professioneel vertaald moet worden. Al deze vertalers beschikken over genoeg kennis om de tekst vertaling binnen jouw vakgebied of branche uitstekend uit te voeren.

Door het toepassen van bovenstaande kwaliteitsrichtlijnen en door de meest geschikte vertaler aan de tekst te koppelen, kunnen wij de kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden die klanten van ons gewend zijn.

“ Wij beschikken over veel native vertalers met verschillende achtergronden. ”

Ellen
Projectmanager
professioneel vertalen

Een op maat gemaakte oplossing voor jouw professionele vertaling

Het maakt niet uit wat voor soort tekst of document vertaald moet worden, het is altijd belangrijk dat deze vertaling professioneel gedaan wordt om uiteindelijk een doeltreffende en nauwkeurige vertaling te krijgen. Wij bieden de juiste oplossing voor elk vakgebied en alle taalcombinaties. Onze native vertalers bieden jou nauwkeurige vertalingen die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Dit omvat onder andere de aanpassing van de taalstijl en het jargon. Ook worden bepaalde regionale gebruiken of wetgevingen, die per land kunnen verschillen, in acht genomen, zodat er een juiste "lokalisatie" van jouw tekst wordt gecreëerd.

Gespecialiseerde vertalingen voor o.a. juridische, technische, medische of marketingteksten

Wij zijn dé partner voor verschillende gespecialiseerde vertalingen, zoals technische, juridische, marketing- of financiële vertalingen. Wij helpen je graag om jouw boodschap voor meer mensen leesbaar te maken. Veelvoorkomende professionele vertalingen zijn o.a. vertalingen van contracten, brochures, handleidingen, jaaropgaven of websites in het Engels, Frans, Duits, Nederlands of Spaans. Ons volledige taalaanbod is hier te vinden.

Onze projectmanagers adviseren jou graag en sturen je een vrijblijvende offerte of, als je dat wilt, een proefvertaling om kennis te maken met onze kwaliteit. Neem hier contact met ons op als je jouw teksten professioneel door ons wilt laten vertalen.