Nauwkeurig een contract vertalen

Een overeenkomst of contract vertalen naar bijvoorbeeld het Engels dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd. Het is daarom van belang om een vakspecialist in te schakelen. Juridische documenten zoals contracten en arbeidsovereenkomsten worden door ons inhoudelijk één-op-één vertaald om de juridische inhoud van het document te waarborgen. Uiteraard zorgen wij er wel voor dat de tekst taalkundig correct is.

Geheimhoudingsverklaring geldig bij een contract vertalen

Een contract of overeenkomst bevat doorgaans vertrouwelijke informatie waar discreet mee omgegaan dient te worden. Vertaalbureau Perfect heeft in haar algemene voorwaarden een artikel opgenomen om de geheimhouding te garanderen. Wij zullen de beschikbaar gestelde informatie vertrouwelijk behandelen en onze medewerkers hebben tevens een geheimhoudingsplicht. Hierdoor ben je verzekerd van een vertrouwelijke afhandeling. In overleg kunnen wij nog een aanvullende geheimhoudingsverklaring tekenen.

contract vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Hoe bereiken wij een goede kwaliteitsvertaling?

Onze hoogopgeleide juridische vertalers zijn native speakers en hebben meerdere jaren ervaring met het vertalen van contracten. Daarnaast werken wij als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland met een ervaren team in-house vertalers. Het meedenken over vragen betreft de vertaling gaat hierdoor een stuk beter en sneller. Vertaalbureau Perfect beschikt over twee certificaten die toonaangevend zijn in de Nederlandse vertaalbranche. De ISO-9001 en ISO-17100 certificaten verplichten ons om elke vertaling nauwkeurig te laten controleren door een ervaren revisor en uitsluitend te werken met hoogopgeleide juridische vertalers. Zeker voor de vertalingen van contracten is deze werkwijze van belang omdat een klein foutje in de vertaling al tot een foute interpretatie kan leiden.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie bij het vertalen van contracten

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

Met behulp van ons geavanceerde vertaalgeheugen kunnen eerdere vertalingen en dubbele tekst worden herkend, waardoor de consistentie wordt verhoogd en dubbel werk wordt voorkomen bij het vertalen van contracten. Alle vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen, waardoor we een klantspecifiek vertaalgeheugen kunnen opbouwen voor contracten.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

In onze terminologielijst kunnen specifieke vertalingen en juridische termen worden vastgelegd om een accurate vertaling van contracten te waarborgen. Deze vertalingen worden voorgesteld aan de vertalers, waardoor de consistentie wordt verbeterd en de specifieke vereisten van het contract nauwkeurig worden toegepast.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de grondige controle door ervaren vertalers, passen we ook een automatische kwaliteitscontrole toe op de vertalingen van contracten. Dit omvat stilistische verbeteringen, spelling en grammaticacontrole, en het verifiëren van de consistentie en correctheid van de vertalingen. Onze uitgebreide kwaliteitscontrole helpt zowel de vertalers als de revisoren om eventuele fouten op te sporen.

 Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw contract vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.