Ons vertaalbureau in Rotterdam

Als Vertaalbureau Rotterdam vertalen wij regelmatig teksten voor diverse Rotterdamse organisaties. Wij hebben een kantoor in Rotterdam waar wij je graag ontvangen. Uiteraard is het ook geen probleem om bij jou op locatie een afspraak te plannen. Internationale communicatie is van groot belang. Ons vertaalbureau in Rotterdam kan hierbij uitkomst bieden. Wij hebben jarenlange ervaring met vertalingen binnen verschillende vakgebieden en branches, zoals bijvoorbeeld de transport- en logistieke sector maar ook de industrie, lucht- en scheepvaartbranche.

Volledig gecertificeerd Vertaalbureau Rotterdam

Ons vertaalbureau in Rotterdam is zich ervan bewust dat een slecht vertaalde tekst negatieve gevolgen kan hebben. Wij zijn daarom ook constant bezig processen te optimaliseren om perfecte vertalingen af te leveren. Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd door KIWA Nederland. Deze certificeringen houden in dat we tijdens het vertaalproces moeten voldoen aan strenge richtlijnen en eisen.

Daardoor ben je gegarandeerd van de beste vertaling. Ook vinden we het belangrijk je snel te helpen en duidelijke afspraken te maken.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau Rotterdam

Native in-house vertalers

Een van de eisen die onze certificering stelt is dat wij uitsluitend mogen werken met ervaren en hoogopgeleide vertalers. Dit houdt in dat de vertalers geboren en getogen zijn in het land van de taal waarnaar zij vertalen. Nadat de tekst vertaald is, laten wij de vertaling altijd controleren door een ervaren tweede lezer (revisor). Doordat wij alleen samenwerken met de beste vertalers en revisors zijn wij in staat om de vertaling uitstekend af te stemmen op de buitenlandse doelgroep. 

Via ons telefoonnummer 010 - 254 0072 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Vertaalbureau Rotterdam