Ons vertaalbureau in Rotterdam

Als Vertaalbureau Rotterdam vertalen wij regelmatig teksten voor diverse Rotterdamse organisaties. Wij hebben een kantoor in Rotterdam waar wij je graag ontvangen. Uiteraard is het ook geen probleem om bij jou op locatie een afspraak te plannen. Internationale communicatie is van groot belang. Ons vertaalbureau in Rotterdam kan hierbij uitkomst bieden. Wij hebben jarenlange ervaring met vertalingen binnen verschillende vakgebieden en branches, zoals bijvoorbeeld de transport- en logistieke sector maar ook de industrie, lucht- en scheepvaartbranche.

Volledig gecertificeerd Vertaalbureau Rotterdam

Ons vertaalbureau in Rotterdam is zich ervan bewust dat een slecht vertaalde tekst negatieve gevolgen kan hebben. Wij zijn daarom ook constant bezig processen te optimaliseren om perfecte vertalingen af te leveren. Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd door KIWA Nederland. Deze certificeringen houden in dat we tijdens het vertaalproces moeten voldoen aan strenge richtlijnen en eisen.

Daardoor ben je gegarandeerd van de beste vertaling. Ook vinden we het belangrijk je snel te helpen en duidelijke afspraken te maken.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau Rotterdam

Native in-house vertalers

Een van de eisen die onze certificering stelt is dat wij uitsluitend mogen werken met ervaren en hoogopgeleide vertalers. Dit houdt in dat de vertalers geboren en getogen zijn in het land van de taal waarnaar zij vertalen. Nadat de tekst vertaald is, laten wij de vertaling altijd controleren door een ervaren tweede lezer (revisor). Doordat wij alleen samenwerken met de beste vertalers en revisors zijn wij in staat om de vertaling uitstekend af te stemmen op de buitenlandse doelgroep.

Via ons telefoonnummer 010 - 254 0072 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >