Aansprekend een brochure vertalen

Laat je brochure vertalen door een ervaren vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect heeft al jaren ervaring met het vertalen van drukwerk. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een brochurevertaling secuur en professioneel vertaald moet worden.

Vertalen met behoud van opmaak

Een brochure wordt doorgaans ontworpen in een DTP programma, zoals InDesign. Het voordeel van een InDesign vertaling is dat de tekst makkelijk uit het bestand gehaald kan worden. Vervolgens kan de tekst vertaald worden in een vertaalprogramma, met behoud van opmaak en stijl. Het enige dat je hoeft te doen is het bestand uploaden in het offerteformulier, wij verzorgen de rest. Indien nodig nemen wij contact met je op voor aanvullende informatie. Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld Nederlandse zinnen die wij naar het Frans vertalen langere zinnen oplevert. Dit kan problemen veroorzaken wat betreft uitlijning en de lay-out van teksten.

Laat je brochure vertalen door een professioneel vertaalbureau

Je buitenlandse klanten moeten een uitstekende vertaalde brochure te lezen krijgen die inspeelt op hun behoeftes en verwachtingen. Onze vertalers kijken zowel naar de tekst als naar de context van een brochure en streven ernaar de brochure minstens zo goed te vertalen als de brontekst. Echter is fouten maken menselijk.

Een klein taal of typfoutje zit in een klein hoekje. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor “kwaliteitscontrole volledig”. De brochure wordt dan volledig gereviseerd door een ervaren revisor. Je bent dan zeker van een foutloze vertaling.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
brochure vertalen

Brochure vertalen in alle talen

Wij kunnen de brochure vertalen in vrijwel alle talen. Ook werken wij uitsluitend met native speakers. Dit zijn vertalers die wonen in het land van de doeltaal. Zij weten als geen ander wat de cultuur en gewoontes zijn van de internationale doelgroep. Heb je naast de brochure nog ander drukwerk dat professioneel vertaald moet worden? Wij kunnen ook je folders, whitepapers, E-books en tijdschriften professioneel vertalen.

Wij helpen je graag met jouw brochure vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >