Vertaalbureau voor bedrijven in Haarlem

De kwaliteit van de vertalingen van een vertaalbureau hangt af van de vertalers. Vertaalbureau Perfect selecteert de vertalers op basis van strenge eisen, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Al onze in-house vertalers zijn native speakers. Ons doel is om grenzen te verleggen en mensen te verbinden. De juiste vertaling is daarbij de sleutel. Wij bieden zeer uiteenlopende vertaaldiensten aan om onze visie werkelijkheid te maken. Hierdoor kan ons vertaalbureau bedrijven in Haarlem helpen te groeien.

Het belang van een goed vertaalbureau

Er zit een groot verschil tussen een standaard vertaling en een verbindende vertaling. Iedereen die een vreemde taal beheerst zou een tekst kunnen vertalen, maar het zegt niets over de kwaliteit. Het is erg belangrijk dat de vertaler de vaktaal kent, zodat er gekozen wordt voor de juiste termen en synoniemen. Een onervaren vertaler zal hier eenvoudig fouten in kunnen maken, waardoor de tekst inhoudelijk incorrect is of op een verkeerde manier geïnterpreteerd kan worden. Bij Vertaalbureau Perfect doen we er alles aan om de vertalingen op de branche en op de cultuur af te stemmen. Alleen dan zal de boodschap op de gewenste manier bij de doelgroep aankomen.

vertaalbureau haarlem vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Onze (vertaal)specialisten

Bij ons vertaalbureau in de regio Haarlem werken alleen de beste vertalers. Zij zijn allemaal hoogopgeleid en ze hebben jarenlange ervaring met het vertalen van teksten. Daarnaast zijn ze een native speaker. Dit houdt in dat deze persoon is opgegroeid in het land waar de taal gesproken wordt. Zij kennen de taal niet alleen door en door, maar zij kennen ook de gewoontes. Dit is cruciaal om de vertaling volledig af te kunnen stemmen op een anderstalige doelgroep. Ook hebben zij kennis van verschillende branches. Zij weten hoe ze vaktermen moeten vertalen en ze begrijpen de inhoud van de brontekst. Bij ons Vertaalbureau Perfect ben je verzekerd van vertalingen die inhoudelijk, taalkundig en cultureel foutloos zijn.

Contact opnemen met het vertaalbureau voor ondernemingen in Haarlem

Wil je kennismaken met het team van ons vertaalbureau voor bedrijven in Haarlem? Je kan een afspraak maken om bij één van onze vestigingen langs te komen. In de regio Haarlem is de vestiging in Amsterdam het makkelijkst te bereiken. Je kan ons bereiken via 020 – 205 0256 of via het e-mailadres info@vertaalbureau-perfect.nl. Ook kan een projectmanager bij jou op locatie komen om je wensen te bespreken. Wil je liever dat de samenwerking telefonisch en/of digitaal verloopt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Vertaalbureau Perfect!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.