Vertaalbureau voor bedrijven in Haarlem

De kwaliteit van de vertalingen van een vertaalbureau hangt af van de vertalers. Vertaalbureau Perfect selecteert de vertalers op basis van strenge eisen, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Al onze in-house vertalers zijn native speakers. Ons doel is om grenzen te verleggen en mensen te verbinden. De juiste vertaling is daarbij de sleutel. Wij bieden zeer uiteenlopende vertaaldiensten aan om onze visie werkelijkheid te maken. Hierdoor kan ons vertaalbureau bedrijven in Haarlem helpen te groeien.

Het belang van een goed vertaalbureau

Er zit een groot verschil tussen een standaard vertaling en een verbindende vertaling. Iedereen die een vreemde taal beheerst zou een tekst kunnen vertalen, maar het zegt niets over de kwaliteit. Het is erg belangrijk dat de vertaler de vaktaal kent, zodat er gekozen wordt voor de juiste termen en synoniemen. Een onervaren vertaler zal hier eenvoudig fouten in kunnen maken, waardoor de tekst inhoudelijk incorrect is of op een verkeerde manier geïnterpreteerd kan worden.

Bij Vertaalbureau Perfect doen we er alles aan om de vertalingen op de branche en op de cultuur af te stemmen. Alleen dan zal de boodschap op de gewenste manier bij de doelgroep aankomen.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
Vertaalbureau Haarlem

Onze specialisten

Bij ons vertaalbureau in de regio Haarlem werken alleen de beste vertalers. Zij zijn allemaal hoogopgeleid en ze hebben jarenlange ervaring met het vertalen van teksten. Daarnaast zijn ze een native speaker. Dit houdt in dat deze persoon is opgegroeid in het land waar de taal gesproken wordt. Zij kennen de taal niet alleen door en door, maar zij kennen ook de gewoontes. Dit is cruciaal om de vertaling volledig af te kunnen stemmen op een anderstalige doelgroep. Ook hebben zij kennis van verschillende branches. Zij weten hoe ze vaktermen moeten vertalen en ze begrijpen de inhoud van de brontekst. Bij ons Vertaalbureau Perfect ben je verzekerd van vertalingen die inhoudelijk, taalkundig en cultureel foutloos zijn.

Contact opnemen met het vertaalbureau voor ondernemingen in Haarlem

Wil je kennismaken met het team van ons vertaalbureau voor bedrijven in Haarlem? Je kan een afspraak maken om bij één van onze vestigingen langs te komen. In de regio Haarlem is de vestiging in Amsterdam het makkelijkst te bereiken. Je kan ons bereiken via 020 – 205 0256 of via het e-mailadres info@vertaalbureau-perfect.nl. Ook kan een projectmanager bij jou op locatie komen om je wensen te bespreken. Wil je liever dat de samenwerking telefonisch en/of digitaal verloopt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Vertaalbureau Perfect!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >