Nauwkeurig een TXT bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect werken gespecialiseerde ICT-vertalers die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende soorten bestanden. Zo kunnen zij ook met gemak jouw TXT bestand vertalen. Hoewel bij een dergelijk bestand geen ingewikkelde opmaak bevat, wordt de TXT bestand vertaling even nauwkeurig en professioneel behandeld als alle andere vertaalprojecten van Vertaalbureau Perfect.

TXT bestand vertalen door gecertificeerd vertaalbureau

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland, heeft Vertaalbureau Perfect twee ISO certificeringen gehaald. ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen om onze klanttevredenheid te hoog mogelijk houden. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verhogen en uiteraard na te leven. Na elk project evalueren wij onze werkwijze en stellen wij deze, indien nodig, bij. De ISO-17100 heeft als doel de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken. Deze vertalers zijn allen native speaker in een bepaalde taal. Daarnaast zijn alle vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zodat zij met ruime kennis van dit vak vertalen. Dit geldt ook voor onze ICT-vertalers, die jouw TXT bestand vertalen. Zij weten alles van de verschillende soorten bestanden en weten wat belangrijk is bij het werken met deze bestanden.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

De beste kwaliteit TXT vertaling, gegarandeerd!

Omdat wij vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van onze vertalers, garanderen wij dat jouw TXT vertaling foutloos en van de hoogste kwaliteit zal zijn. Daarom geldt voor alle vertalingen een kwaliteitsgarantie. Is jouw TXT bestand vertaling niet geheel naar wens? Dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Het spreekt voor zich dat wij liever zien dat je gelijk tevreden bent. Daarom verzoeken wij je om bij de offerte-aanvraag gelijk al je wensen aan te geven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw txt bestand vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw txt bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.