Nauwkeurig een TXT bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect werken gespecialiseerde ICT-vertalers die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende soorten bestanden. Zo kunnen zij ook met gemak jouw TXT bestand vertalen. Hoewel bij een dergelijk bestand geen ingewikkelde opmaak bevat, wordt de TXT bestand vertaling even nauwkeurig en professioneel behandeld als alle andere vertaalprojecten van Vertaalbureau Perfect.

TXT bestand vertalen door gecertificeerd vertaalbureau

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland, heeft Vertaalbureau Perfect twee ISO certificeringen gehaald. ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen om onze klanttevredenheid te hoog mogelijk houden. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verhogen en uiteraard na te leven. Na elk project evalueren wij onze werkwijze en stellen wij deze, indien nodig, bij. De ISO-17100 heeft als doel de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken. Deze vertalers zijn allen native speaker in een bepaalde taal. Daarnaast zijn alle vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zodat zij met ruime kennis van dit vak vertalen. Dit geldt ook voor onze ICT-vertalers, die jouw TXT bestand vertalen. Zij weten alles van de verschillende soorten bestanden en weten wat belangrijk is bij het werken met deze bestanden.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

De beste kwaliteit TXT vertaling, gegarandeerd!

Omdat wij vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van onze vertalers, garanderen wij dat jouw TXT vertaling foutloos en van de hoogste kwaliteit zal zijn. Daarom geldt voor alle vertalingen een kwaliteitsgarantie. Is jouw TXT bestand vertaling niet geheel naar wens? Dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Het spreekt voor zich dat wij liever zien dat je gelijk tevreden bent. Daarom verzoeken wij je om bij de offerte-aanvraag gelijk al je wensen aan te geven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Onze werkwijze voor TXT bestand vertalingen

Alle TXT bestand vertalingen doorlopen de volgende stappen:
txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Tarieven txt bestand vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor TXT bestand vertalingen. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor jouw TXT bestand vertalingen.

Veelgestelde vragen bij TXT bestand vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de TXT bestand vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer informatie over de certificering(en) →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer informatie over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een TXT bestand vertalingen af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van TXT bestand vertalingen per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Vertaaltechnologie bij TXT bestand vertalingen

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de TXT bestand vertalingen en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de TXT bestand vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de TXT bestand vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

 Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw TXT bestand vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.