Nauwkeurig een TXT bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect werken gespecialiseerde ICT-vertalers die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende soorten bestanden. Zo kunnen zij ook met gemak jouw TXT bestand vertalen. Hoewel bij een dergelijk bestand geen ingewikkelde opmaak bevat, wordt de TXT bestand vertaling even nauwkeurig en professioneel behandeld als alle andere vertaalprojecten van Vertaalbureau Perfect.

TXT bestand vertalen door gecertificeerd vertaalbureau

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland, heeft Vertaalbureau Perfect twee ISO certificeringen gehaald. ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen om onze klanttevredenheid te hoog mogelijk houden. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verhogen en uiteraard na te leven. Na elk project evalueren wij onze werkwijze en stellen wij deze, indien nodig, bij. De ISO-17100 heeft als doel de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken. Deze vertalers zijn allen native speaker in een bepaalde taal. Daarnaast zijn alle vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zodat zij met ruime kennis van dit vak vertalen. Dit geldt ook voor onze ICT-vertalers, die jouw TXT bestand vertalen.

Zij weten alles van de verschillende soorten bestanden en weten wat belangrijk is bij het werken met deze bestanden.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
TXT bestand vertalen

De beste kwaliteit TXT vertaling, gegarandeerd!

Omdat wij vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van onze vertalers, garanderen wij dat jouw TXT vertaling foutloos en van de hoogste kwaliteit zal zijn. Daarom geldt voor alle vertalingen een kwaliteitsgarantie. Is jouw TXT bestand vertaling niet geheel naar wens? Dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Het spreekt voor zich dat wij liever zien dat je gelijk tevreden bent. Daarom verzoeken wij je om bij de offerte-aanvraag gelijk al je wensen aan te geven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij helpen je graag met jouw txt bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >