Vertalingen voor de ICT- en Internetsector

De ICT- en internetsector is ruim vertegenwoordigd in ons klantportfolio. Het is een branche die zich typeert door een eigen vaktaal, terminologie en cultuur. Onze ervaren vertalers zijn bekend met deze wereld en kunnen met hun expertise bijna elke ICT-vertaling maken. Denk hierbij aan softwarelokalisatie, het vertalen van websites, webshops of mobiele applicaties, maar ook aan technische informatiebladen en producthandleidingen.

Een goede vertaling draagt bij aan de gebruikerservaring

Een slechte vertaling kan negatieve gevolgen hebben voor de gebruikerservaring of je organisatie. Een applicatie kan technisch briljant zijn, maar wanneer de gebruikers niet begrijpen wat er staat, heeft dit invloed op de usability. Wanneer een tekst verschillende grammaticale fouten of spelfouten bevat, zal het vertrouwen van de lezer verdwijnen. Ook kan jouw organisatie door een slecht vertaalde tekst in de applicatie imagoschade oplopen. De sleutel tot een goede vertaling zit in de branche-ervaring.

Dankzij onze eigen interne ict-afdeling kunnen wij op hoog niveau met je meedenken over het project.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
ict/internet vertaling

Interne specialisten op ICT-gebied

Bij Vertaalbureau Perfect zijn ervaren in-house vertalers werkzaam. Zij denken graag met je mee over ICT-gerelateerde vraagstukken. Daarnaast hebben wij een eigen interne ICT-afdeling. Indien meedenken op hoger niveau vereist is, kan onze ICT-afdeling hierin voorzien. De vertalingen bij Vertaalbureau Perfect worden uitgevoerd door ervaren en hoogopgeleide native speakers. Native speakers (oftewel moedertaalsprekers) kunnen het beste denken vanuit de taal en cultuur van de doelgroep. Die kennis voegen wij samen met onze eigen ICT-ervaring en expertise. Dit zorgt voor een unieke combinatie. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerkprojecten uit te voeren voor de ICT- en internetbranche.

Wij helpen je graag met jouw ict en internet vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >