Professioneel een webshop vertalen

Voor een goedlopende webshop is Nederland al snel te klein. Internationalisering is vaak een interessante groeistrategie. Een uitstekende webshop vertaling is noodzakelijk voor de usability en conversie van de webshop. Wij hebben veel ervaring met het vertalen van websites, maar ook een webshop vertalen behoort tot onze specialiteiten. Wij hebben veel ervaring met het vertalen van webshops in verschillende contentmanagementsystemen zoals Wordpress, Magento, Drupal en Lightspeed.

Het toepassen van SEO in de webshop vertaling

Vertaalbureau Perfect kan helpen door zoekmachinevriendelijke en op de doelgroep afgestemde vertalingen te leveren. Tevens kunnen wij helpen met een internationaal zoekwoordenonderzoek. Zoals je bij onze referenties kunt zien hebben wij de nodige ervaring met het vertalen van (grote) webwinkels. Door consequent de kwaliteitsprocedures te volgen zijn wij in staat webshopvertalingen af te leveren van zeer hoge kwaliteit. Tot deze procedures behoren onder andere het controleren van elke uitgevoerde vertaling en het werken met hoogopgeleide ervaren vertalers.

Ook werken wij uitsluitend samen met hoogopgeleide ervaren native speakers. Naast het toepassen van de SEO vertaling is het namelijk ook van belang om een goed leesbare vertaling te creëren.

“ Ik heb mij gespecialiseerd in Engelstalige webshop- en marketingteksten. ”

Linda
Vertaalster
webshop vertalen

Producten in je webshop vertalen

De kern van een webshop zijn natuurlijk de producten en dit is het eerste waar je aan denkt als er vertaald gaat worden. Het vertalen van de producttitels, omschrijvingen en eventuele extra informatie, is geen probleem. De uitdaging bij het webshop vertalen zit in de hoeveelheid producten en het efficiënt doorvoeren van de vertalingen. Stel je voor dat je handmatig 10.000 vertaalde producten moet doorvoeren. Wij hebben ervaring met deze uitdaging en kunnen hierin uitstekend adviseren. Naast alle producten kent een webshop ook vele zogenaamde interface-elementen en design-elementen, die ook vertaald moeten worden. Denk hierbij aan inlogaccounts, ‘koopknoppen’ en reclame-uitingen die potentiële klanten moeten aanzetten tot kopen. Denk ook aan de lokalisatie van de webshop. Hiermee wordt het aanpassen van de webshop aan het land bedoeld. Voorbeelden zijn het vertalen van de valuta, btw en juridische elementen. De meeste webshop software stelt deze lokalisatie opties standaard beschikbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan moeten we ook deze vertalen.

Magento webshop vertaling door ervaren vertalers

Magento is wereldwijd een van de meest gebruikte e-commerce platformen. Magento is een uitgebreide en professionele open-source webwinkel. Magento webshops geven personen die online producten willen verkopen veel controle en flexibilteit over het de inhoud, het uitlerijk en de functionaliteit van hun webshop. Door middel van verschillende soorten modules is een Magento webshop uit te breiden. Een magento webshop vertalen wordt uitsluitend gedaan door ervaren professionele vertalers met ruime ervaring in jouw branche.

magento webshop vertalen

Lightspeed webshop vertaling door professionele vertalers

Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) is een ander zeer populair e-commerce systeem . Dit systeem werkt, in tegenstelling tot bijv. Magento (open-source) systemen, met een closed source systeem. Dit houdt in dat je geen toegang hebt tot de broncodes. Lightspeed werkt net zoals Magento met templates en plugins (apps). Een Lightspeed webshop vertalen wordt uitsluitend gedaan door ervaren professionele vertalers met ruime ervaring in jouw branche.

lightspeed webshop vertalen