Nauwkeurig een PO bestand vertalen

Via een PO bestand wordt jouw site eenvoudig in een andere taal weergeven. Het weergeven in een andere taal zorgt ervoor dat meer bezoekers jouw site kunnen begrijpen en meer conversie opleveren. Daarbij is het uiteraard belang dat er geen fouten voorkomen in de vertaling. Een slechte vertaling is niet professioneel. Daarom zijn het hoogopgeleide native speakers die jouw PO bestand vertalen en vervolgens laten controleren door een ervaren revisor, voordat deze bij jou wordt geleverd. Hiermee garanderen wij dat je een foutloze en professionele vertaling terug krijgt.

Professionele ICT-vertalers zetten zich voor je in

Alle vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn gespecialiseerd in een bepaalde sector. PO bestand vertalen wordt gedaan door onze ICT specialisten. Zij weten hoe een PO bestand werkt en hoe deze eruit moet komen te zien. Na de vertaling, en correctieronde, kun je het bestand eenvoudig gebruiken in jouw website. Je hoeft er niets meer mee te doen.

po bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Vertaalbureau met ISO certificering

Wij hebben twee ISO-certificeringen; ISO-9001 en ISO-17100. Het voornaamste doel van ISO-9001 is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te optimaliseren en na te leven. De ISO-17100 norm waarborgt de kwaliteit van onze PO bestand vertalingen. Alleen erkende vertaalbureaus beschikken over deze norm. Wij verzekeren de hoogste kwaliteit vertalingen door alleen te werken met hoogopgeleide en ervaren vertalers en revisors.

PO bestand vertalen met kwaliteitsgarantie

Omdat klanttevredenheid voor ons zo belangrijk is, hebben wij een kwaliteitsgarantie. Wij garanderen de perfecte vertaling volgens de briefing. Mocht je PO bestand vertaling niet voldoen aan je wensen, dan kan deze tot 30 dagen na levering kosteloos door ons worden aangepast. Uiteraard is het beter om fouten te voorkomen en daarom kun je vooraf je specifieke wensen aangeven. Denk hierbij aan de “tone of voice” of bepaalde terminologie. Wij denken hierin graag met je mee.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw po bestand vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw po bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.