Secuur een CSV bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect hebben wij ruime ervaring met het vertalen van CSV bestanden. Deze bestanden vertalen wij voornamelijk voor bedrijven met vestigingen in het buitenland. CSV staat voor comma-separated values. Een CSV bestand is een database waarin alleen tekstgegevens staan. Zoals de naam al zegt, worden de waarden gescheiden door komma’s.

Nauwkeurig een CSV bestand vertalen

Een CSV bestand wordt gebruikt door bedrijven om onder andere logboeken, gegevens van firewalls en tabellen met transacties op te slaan. Het is daarom uiteraard van belang dat een vertaling uiterst secuur wordt uitgevoerd. De gegevens in een CSV zijn erg gevoelig voor fouten. Laat daarom een CSV bestand vertalen door het erkende en gecertificeerde Vertaalbureau Perfect.

Wij weten wat belangrijk is bij het vertalen van een CSV

Een CSV bestand vertalen doe je niet zomaar. Hoewel er geen mooie zinnen om de woorden heen staan, is de context nog steeds erg belangrijk. De woorden in een CSV bestand kunnen nog steeds meerdere betekenissen hebben en het kiezen van de juiste vertaling is belangrijk. Daarnaast is het van belang om te weten dat Nederlandse spreadsheetprogramma’s een puntkomma gebruiken als scheidingsteken in plaats van een komma. Dit gebeurt omdat de komma gebruikt wordt als decimaalteken en de punt wordt gebruikt om duizendtallen aan te geven. In Engelse programma’s is een komma juist om duizendtallen aan te geven en punten voor decimalen.

csv bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Ik heb me gespecialiseerd in het vertalen van Engelstalige reclame- en marketingteksten."
Linda van Teijlingen – Vertaalster

Op al onze projecten geldt een geheimhoudingsverklaring

De gegevens in jouw CSV bestand zijn vertrouwelijk. Om te garanderen dat wij hier op de juiste manier mee omgaan, rust er op onze vertalingen een geheimhoudingsverklaring. Wij zijn als bureau gebonden aan strikte eisen met betrekking tot geheimhouding. Onze vertalers gaan op een uiterst discrete manier om met jouw documenten en vertalingen. Je kunt hierover meer lezen in onze algemene voorwaarden. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over de manier waarop wij opdrachten op een vertrouwelijke manier aannemen, uitvoeren en leveren.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw csv bestand vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw csv bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.