Secuur een CSV bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect hebben wij ruime ervaring met het vertalen van CSV bestanden. Deze bestanden vertalen wij voornamelijk voor bedrijven met vestigingen in het buitenland. CSV staat voor comma-separated values. Een CSV bestand is een database waarin alleen tekstgegevens staan. Zoals de naam al zegt, worden de waarden gescheiden door komma’s.

Nauwkeurig een CSV bestand vertalen

Een CSV bestand wordt gebruikt door bedrijven om onder andere logboeken, gegevens van firewalls en tabellen met transacties op te slaan. Het is daarom uiteraard van belang dat een vertaling uiterst secuur wordt uitgevoerd. De gegevens in een CSV zijn erg gevoelig voor fouten. Laat daarom een CSV bestand vertalen door het erkende en gecertificeerde Vertaalbureau Perfect.

Wij weten wat belangrijk is bij het vertalen van een CSV

Een CSV bestand vertalen doe je niet zomaar. Hoewel er geen mooie zinnen om de woorden heen staan, is de context nog steeds erg belangrijk. De woorden in een CSV bestand kunnen nog steeds meerdere betekenissen hebben en het kiezen van de juiste vertaling is belangrijk. Daarnaast is het van belang om te weten dat Nederlandse spreadsheetprogramma’s een puntkomma gebruiken als scheidingsteken in plaats van een komma.

Dit gebeurt omdat de komma gebruikt wordt als decimaalteken en de punt wordt gebruikt om duizendtallen aan te geven. In Engelse programma’s is een komma juist om duizendtallen aan te geven en punten voor decimalen.

“ Ik heb mij gespecialiseerd in website- en marketingteksten. ”

Linda
Vertaalster
csv bestand vertalen

Op al onze projecten geldt een geheimhoudingsverklaring

De gegevens in jouw CSV bestand zijn vertrouwelijk. Om te garanderen dat wij hier op de juiste manier mee omgaan, rust er op onze vertalingen een geheimhoudingsverklaring. Wij zijn als bureau gebonden aan strikte eisen met betrekking tot geheimhouding. Onze vertalers gaan op een uiterst discrete manier om met jouw documenten en vertalingen. Je kunt hierover meer lezen in onze algemene voorwaarden. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over de manier waarop wij opdrachten op een vertrouwelijke manier aannemen, uitvoeren en leveren.

Wij helpen je graag met jouw csv bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >