Nauwkeurig een HTML bestand vertalen

Wil je meer bezoekers bereiken met je website, dan kun je deze vertalen. Je kunt er ook voor kiezen om in ieder geval de belangrijkste delen te laten vertalen en dan naar meerdere talen. Zo bereik je meer mensen met je website. Bij Vertaalbureau Perfect kun je verschillende soorten bestanden laten vertalen. Zo hebben wij veel ervaring met verschillende soorten HTML documenten zoals *.html, *.htm, *.sht. Voor het vertalen van een webpagina of een deel van je website kun je bij ons terecht. Maar ook voor je hele website.

Wij weten wat belangrijk is bij een HTML bestand vertalen

Laat je een HTML bestand vertalen, dan is het van belang dat de HTML-code onveranderd blijft. Daarom is het belangrijk dat je de te vertalen tekst in HTML-formaat aanlevert. Dan zorgen wij ervoor dat dit met behoud van de HTML-code gebeurt. Je kunt hierover altijd contact met ons opnemen voordat je het HTML bestand aanlevert.

html bestand vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Onze vertalers zijn allen native speakers

Bij Vertaalbureau Perfect zijn alle vertalers native speakers. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur en dus ook jouw HTML bestand vertalen met oog voor de doelgroep. Omdat zij de cultuur kennen die samenhangt met de taal, kunnen zij daar rekening mee houden. Zij kunnen daarom eenvoudig jouw teksten omzetten voor de juiste doelgroep, ongeacht of dat de zakelijke markt is of juist een jeugdige doelgroep.

Gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij alles doen om onze klanttevredenheid hoog te houden. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met hoogopgeleide, ervaren vertalers en hun werk te laten nakijken door ervaren revisors. Mocht je na oplevering niet 100% tevreden zijn met het eindproduct, dan passen wij deze binnen 30 dagen kosteloos voor je aan. Gegarandeerd.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw html bestand vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw html bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.