Nauwkeurig een HTML bestand vertalen

Wil je meer bezoekers bereiken met je website, dan kun je deze vertalen. Je kunt er ook voor kiezen om in ieder geval de belangrijkste delen te laten vertalen en dan naar meerdere talen. Zo bereik je meer mensen met je website. Bij Vertaalbureau Perfect kun je verschillende soorten bestanden laten vertalen. Zo hebben wij veel ervaring met verschillende soorten HTML documenten zoals *.html, *.htm, *.sht. Voor het vertalen van een webpagina of een deel van je website kun je bij ons terecht. Maar ook voor je hele website.

Wij weten wat belangrijk is bij een HTML bestand vertalen

Laat je een HTML bestand vertalen, dan is het van belang dat de HTML-code onveranderd blijft. Daarom is het belangrijk dat je de te vertalen tekst in HTML-formaat aanlevert. Dan zorgen wij ervoor dat dit met behoud van de HTML-code gebeurt. Je kunt hierover altijd contact met ons opnemen voordat je het HTML bestand aanlevert.

Onze vertalers zijn allen native speakers

Bij Vertaalbureau Perfect zijn alle vertalers native speakers. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur en dus ook jouw HTML bestand vertalen met oog voor de doelgroep. Omdat zij de cultuur kennen die samenhangt met de taal, kunnen zij daar rekening mee houden.

Zij kunnen daarom eenvoudig jouw teksten omzetten voor de juiste doelgroep, ongeacht of dat de zakelijke markt is of juist een jeugdige doelgroep.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
html bestand vertalen

Gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is als een van de weinig vertaalbureaus in Nederland ISO gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij alles doen om onze klanttevredenheid hoog te houden. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met hoogopgeleide, ervaren vertalers en hun werk te laten nakijken door ervaren revisors. Mocht je na oplevering niet 100% tevreden zijn met het eindproduct, dan passen wij deze binnen 30 dagen kosteloos voor je aan. Gegarandeerd.

Wij helpen je graag met jouw html bestand vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >