Nauwkeurig een HTML bestand vertalen

Wil je meer bezoekers bereiken met je website, dan kun je deze vertalen. Je kunt er ook voor kiezen om in ieder geval de belangrijkste delen te laten vertalen en dan naar meerdere talen. Zo bereik je meer mensen met je website. Bij Vertaalbureau Perfect kun je verschillende soorten bestanden laten vertalen. Zo hebben wij veel ervaring met verschillende soorten HTML documenten zoals *.html, *.htm, *.sht. Voor het vertalen van een webpagina of een deel van je website kun je bij ons terecht. Maar ook voor je hele website.

Wij weten wat belangrijk is bij een HTML bestand vertalen

Laat je een HTML bestand vertalen, dan is het van belang dat de HTML-code onveranderd blijft. Daarom is het belangrijk dat je de te vertalen tekst in HTML-formaat aanlevert. Dan zorgen wij ervoor dat dit met behoud van de HTML-code gebeurt. Je kunt hierover altijd contact met ons opnemen voordat je het HTML bestand aanlevert.

Onze vertalers zijn allen native speakers

Bij Vertaalbureau Perfect zijn alle vertalers native speakers. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur en dus ook jouw HTML bestand vertalen met oog voor de doelgroep. Omdat zij de cultuur kennen die samenhangt met de taal, kunnen zij daar rekening mee houden. 

Zij kunnen daarom eenvoudig jouw teksten omzetten voor de juiste doelgroep, ongeacht of dat de zakelijke markt is of juist een jeugdige doelgroep.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
html bestand vertalen

Gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is als een van de weinig vertaalbureaus in Nederland ISO gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij alles doen om onze klanttevredenheid hoog te houden. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met hoogopgeleide, ervaren vertalers en hun werk te laten nakijken door ervaren revisors. Mocht je na oplevering niet 100% tevreden zijn met het eindproduct, dan passen wij deze binnen 30 dagen kosteloos voor je aan. Gegarandeerd.