De wereld ontwikkelt door technologische vooruitgang en globalisering. Ook voor een bedrijf als Vertaalbureau Perfect dat een online/digitaal bedrijf is en tevens globalisering ondersteunt door culturen te verbinden. Doordat onze markt en bedrijfstak in beweging is onstaat er ruimte voor verandering. Onze waarden zijn de drijfveren voor een positieve transitie en vormen onze visie.

Plezier en balans – happy people!

Wij geloven erin dat voldoening en plezier in werk en toegevoegde waarde voor de klant samen kunnen gaan. Samenwerken en de juiste balans tussen welzijn en welvaart spelen hierin een sleutelrol en daarom staan wij achter de betekeniseconomie. We doen ons best om de klant gelukkig te maken door deze zoveel mogelijk waarde te bieden.

Aandacht  – voor taal en de klant

Vanaf het begin werken bij Vertaalbureau Perfect bevlogen mensen voor taal of de klant. Dit draagt veel bij aan onze hoge klanttevredenheid. Het is ook de reden waarom we niet bang zijn voor een (vertaal)uitdaging!

Vertrouwen –  schept samenwerking en vrijheid

Vertrouwen schept vrijheid, samenwerking en openheid. Als je elkaar vertrouwt is er ruimte om samen te leren van vergissingen. In evaluaties is alle informatie inzichtelijk (bijvoorbeeld financiële cijfers) zodat we elkaar begrijpen en beter kunnen samenwerken. We hebben geen geheimen. We dagen je uit om ze te vinden!

Gezonde groei – persoonlijk en bedrijfsbreed

We geloven dat persoonlijke groei en ontplooiing iedereen voldoening geeft en het de basis is van vooruitgang. We helpen mensen daarom bij hun persoonlijke ontwikkeling. We geloven alleen in gezonde groei. Dit betekent dat bedrijfsgroei niet ten koste mag gaan van de klanttevredenheid, welzijn en onze waarden. Innovatie met toegevoegde waarde speelt een sleutelrol in de bedrijfsgroei.

Voorbeelden van onze waarden in de praktijk

  • Tevreden klanten

  • Organiseren volgens het VBP-model

  • Een collectieve winstdeling en platte organisatie om persoonlijk leiderschap en samenwerking te stimuleren

Sloepvaren door Amsterdam 

Werkvakantie in Portugal

Wekelijkse lunch buiten de deur

Arbeidsvoorwaarden & gerelateerd

Vertaalbureau Perfect biedt een marktconform salaris, pensioenregeling en vakantiedagen. Daarnaast hebben we een collectieve winstdeling. Je kan hier snel in groeien, want belonen doen we liever naar toegevoegde waarde dan naar leeftijd en/of opleidingsniveau. Werk je soms liever vanuit huis, juist omdat je dan méér gedaan krijgt? Of start je liever elke dag een uur later of eerder? Geen probleem. Wij organiseren volgens het Semco en collectief ondernemerschap principe.

Carrièrekansen

Vertaalbureau Perfect is een groeiend bedrijf met ambitie. De vertaalmarkt is wereldwijd één van de snelst groeiende markten vanwege de globalisering van de wereldeconomie. Deze ontwikkelingen bieden goede kansen en perspectieven voor je carrière. We streven er altijd naar om jouw talenten te matchen met kansen in plaats van een statische carrièreontwikkeling. In een persoonlijke gesprek kijken we altijd graag naar de mogelijkheden. Het maakt hierbij niet uit of je nu al bij ons werkt of dat je net een nieuwe vacature hebt ontdekt op onze website.