Waar tegenwoordig alle ogen in de internationale handel gericht zijn op China, vergeet men de landen gelegen in Zuid-Amerika zoals Brazilië. Brazilië is namelijk booming business. Het afgelopen half jaar heeft de export van Europese landen naar dit land een recordhoogte bereikt.

Over drie jaar wordt er tevens één van de grootste sportevenement ter wereld gehouden, namelijk het FIFA WK voetbal 2014. Dit grootse evenement zal ongetwijfeld voor de nodige economische opschudding gaan zorgen in het land waar het voetbal een 'way of life' is.

Brazilianen zijn geen Portugezen

Zoals u in een vorig blogbericht heeft kunnen lezen is Portugees de voertaal in Brazilië. Daarbij werd al opgemerkt dat er een behoorlijk verschil bestaat tussen het Europese Portugees en het Braziliaans-Portugees. Brazilianen spreken Portugees met een eigen accent of dialect. Portugezen slikken veel klinkers in, de Brazilianen spreken die wel uit waardoor de meeste mensen Braziliaans-Portugees gemakkelijker leren verstaan en spreken. Ook verschillen een aantal woorden tussen Portugees Portugees en Braziliaans Portugees.

Cultuurverschillen

Zakendoen met dit land lijkt zeer interessant, het kent echter ook een aantal valkuilen. Er zijn naast de verschillen in de taal ook verschillen tussen cultuur aanwezig. Hier dient men op te letten, ons Braziliaans vertaalbureau kan hierbij uitkomst bieden. Wij maken voornamelijk gebruik van native-speakers. Deze vertalers zijn geboren en getogen in Brazilië en zijn op de hoogte van de cultuurverschillen.

Braziliaans vertalen

Naast het uitvoeren van Braziliaanse vertalingen denken wij namelijk ook mee met de klant hoe we uit een vertaling de maximale potentie kunnen halen. Daarnaast beschikken wij over een aantal gespecialiseerde Braziliaanse native-speakers die uw tekst in perfect Braziliaans kunnen vertalen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >