Veel ondernemers zijn op zoek naar de goedkoopste oplossing. Ongeacht je branche verwacht je de hoogste kwaliteit tegen de allerlaagste prijs. In de praktijk kom je vaak van een koude kermis thuis bij goedkope vertalingen. Wij laten je graag zien waarom een goedkope vertaling toch vaak duurder is dan je denkt!

Automatisering en studenten vaker ingezet!

Het principe is simpel en werkt bij ieder bedrijf hetzelfde. Wanneer er veel verschil zit in de prijs van een vertaling dan zie je vaak dat er ook veel verschil zit in de kwaliteit van je vertaling. Om een lage prijs aan te kunnen bieden moet het vertaalbureau nou eenmaal besparen. Dit kan op twee manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van automatische vertaalprogramma’s of door het inzetten van goedkope krachten, zoals studenten.

Je kunt al op de klompen aanvoelen dat je wellicht in de eerste fase denkt dat je goedkoper uit bent, maar uiteindelijk niet de verwachte kwaliteit ontvangt waar je als ondernemer wel naar streeft. Uiteindelijk ben je niet goedkoper uit, maar juist duurder!

Het gebruik van vertaalsoftware hoeft niet altijd negatief te zijn. Het gaat erom dat de bestaande processen die geoptimaliseerd kunnen worden zonder kwaliteitsverlies juist geoptimaliseerd worden. Ons erkende bureau werkt namelijk met native speakers waarbij we een kwaliteitsgarantie kunnen afgeven. Wij maken ook gebruik van software waarmee wij jouw vertalingen sneller kunnen uitvoeren, zodat de kosten lager blijven, maar je wel zeker weet dat je vertaling 100% correct is en verwerkt is door een native speaker die de cultuur kent.

Ter info:

Wij maken bijvoorbeeld gebruik van Poedit. Hiermee kunnen we eenvoudig taalbestanden toevoegen aan websites om ‘vaste’-elementen te vertalen binnen de webshop of website. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld Poedit? Bekijk dan ook eens deze pagina!

De gevolgen van fouten in goedkoop vertaalde documenten

Een foutje in een document kan natuurlijk altijd voorkomen. Het effect van een foutje kan nogal verschillen. Wanneer je vaker simpele schrijffouten maakt op je website dan kan je bedrijf imagoschade oplopen. Meerdere fouten staat namelijk zeer onprofessioneel.

De impact van een foutje in een financieel- en/of juridische document kan natuurlijk vele malen groter zijn. Vooral ook bij deze type documenten is het verstandig om te kiezen voor een erkend vertaalbureau waarbij je zeker weet dat de vertaling 100% correct is. Een stukje zekerheid die Vertaalbureau Perfect jou kan bieden!

Kies voor vertaalbureau Perfect en doe het direct goed!

Wil je graag eens gezamenlijk met ons sparren over de mogelijkheden of wil je direct een offerte ontvangen voor een vertaling? Vraag dan online een offerte aan! Wij helpen je graag verder met het vertalen van jouw documenten tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Met echte vakspecialisten verspreid over meer dan 8 vestigingen (door heel Nederland en Duitsland) staan wij iedere dag voor jou klaar om jouw documenten te vertalen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

goedkope vertalingen zijn vaak toch duurder dan je denkt vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.