Vertaalbureau Perfect is onlangs overgestapt op 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Sinds onze B-corp certificering zijn we druk bezig geweest om ons bedrijf nog verder te verduurzamen. Uit nader onderzoek bleek dat we een stap konden zetten in onze energievoorziening. We maakten al gebruik van een groene stroomleverancier maar deze bleek toch minder duurzaam te zijn. Het gas van deze leverancier was tevens niet CO2-gecompenseerd. Daarom hebben wij gekozen voor Energie VanOns, deze leverancier is iets duurder maar dat hebben we er graag voor over. Daarnaast hebben we de mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen onderzocht maar door de bomen om ons kantoor is de energieopbrengst helaas niet rendabel.

Energie van lokale energiecoöperaties

Hoewel er meerdere leveranciers met groene stroom zijn hebben we gekozen voor Energie VanOns. De energiecoöperaties van hun wekken lokaal energie op met zonneparken, zonnedaken en windmolens. Een energiecoöperatie is decentraal georganiseerd en lokaal ingericht. De energie wordt lokaal opgewekt en lokaal geleverd. En daarnaast is het mooi dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt. Dit sluit aan bij onze visie waarin wij geloven dat bottom-up verandering kan bijdragen aan positieve globalisering.

CO2-gecompenseerd gas

Naast groene stroom gebruiken we nu CO2-gecompenseerd gas via Energie VanOns. Dit is het gebruikelijke gas waarbij de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd met CO2-rechten. Deze rechten komen tot stand door investeringen in duurzame (energie)projecten of door bomen te planten.

Samen meer impact maken

Ons kantoor in Enschede, gevestigd aan de Piet Heinstraat 1, huren wij samen met kapsalon Le Figaro. We hebben voorgesteld om samen deel te nemen aan deze overstap. La Figaro was direct enthousiast en wilde hier, net als wij, graag een bijdrage aan leveren. De eigenaar van het pand is Infestos, een duurzame investeringsmaatschappij. Deze overstap sluit aan bij hun visie, zij hebben de overstap naar Energie VanOns verder gefaciliteerd.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

vertaalbureau perfect stapt over op 100 lokaal opgewekte groene stroom vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.