WePayPeople is een organisatie voor Payroll services, het uitbesteden van de backoffice en voor de salarisadministratie. Al jaren hebben Vertaalbureau Perfect en WePayPeople een positieve samenwerking.

WePayPeople en Vertaalbureau Perfect


WePayPeople zelf over de diensten die zij leveren:

“Het precies aanvoelen van ontwikkelingen in de markt en daar succesvol op inspelen, is voor een organisatie de sleutel naar succes. Vandaag de dag verzorgen wij voor vele kleine en grote organisaties de loonadministratie. Via onze payroll services zijn er bijna 5.000 mensen aan de slag. Dit aantal groeit dagelijks.”

Wat doet Vertaalbureau Perfect voor WePayPeople?

Voor WePayPeople hebben wij veel verschillende teksten vertaald. Als Vertaalbureau is het voor ons enorm belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde vertalingen. Hieronder hebben wij een aantal cases opgesteld om te laten zien wat voor opdrachten wij voor WePayPeople zoal hebben uitgevoerd.

Overtuigende marketing vertalingen

Regelmatig vertalen wij korte commerciële en pakkende teksten voor WePayPeople. Daaronder valt bijvoorbeeld het vertalen van blogs. Ook hebben wij al meerdere nieuwsbrieven voor WePayPeople vertaald. De teksten die onze vertalers hebben vertaald doen waar ze voor bestemd zijn, namelijk de lezer overtuigen. Aangezien elke cultuur een andere schrijfstijl en benadering van mensen heeft is het belangrijk hier rekening mee te houden bij een vertaling.

Correcte juridische vertalingen

Door heel specifiek naar elke opdracht te kijken weten wij altijd de juiste vertaler te vinden voor elke specifieke opdracht. Regelmatig vertalen wij dan ook juridische teksten voor WePayPeople. Hetgeen dat zij aan ons waarderen is onze zorgvuldigheid en snelheid. Bij juridische vertalingen is specialistische kennis noodzakelijk. Een onjuist vertaald woord kan namelijk een andere boodschap overbrengen dan eigenlijk de bedoeling is.

Duidelijk een handleiding vertalen

Voor een bedrijf als WePayPeople is het belangrijk dat de medewerkers precies weten hoe de portal werkt. Hier mochten wij ons steentje aan bijdragen door de handleiding voor de portal te vertalen naar het Duits, Pools en Portugees. In een handleiding komen vaak veel terugkerende woorden of zinsdelen voor, het is dan belangrijk dat er voor deze termen steeds dezelfde vertaling wordt gebruikt. Ook is het belangrijk bij het vertalen van een handleiding dat je rekening houdt met het doel van de tekst; namelijk het geven van een goede instructie.

Nauwkeurig een contract vertalen

Ook hebben wij verschillende contracten en overeenkomsten voor WePayPeople mogen vertalen. Een nauwkeurige vertaling is bij het vertalen van een contract van belang. Aangezien deze teksten meestal vertrouwelijke informatie bevatten heeft Vertaalbureau Perfect in haar algemene voorwaarden een artikel opgenomen om de geheimhouding te garanderen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >