Professioneel een blog vertalen

Als je een website hebt, dan wil je dat nieuwe bezoekers je vinden en dat oude bezoekers terug blijven komen. Wanneer jouw site niet steeds nieuwe informatie biedt, dan komen je bezoekers niet terug. Dit kun je oplossen door blogs te schrijven over onderwerpen waar jij veel van weet en die aansluiten op de content van je site. Deze blogs houden jouw site levendig en prikkelen bezoekers om terug te komen.

Nederlandse blogs vertalen

Wanneer jouw website het in Nederland goed doet en je wilt internationaal gaan, dan kun je niet alleen je website vertalen. Je kunt ook je blog vertalen. Het vertalen van je website doe je een keer. Maar omdat je nieuwe blogs blijft schrijven, moeten deze ook keer op keer omgezet worden in het aantal talen waarin ook je website bestaat.

Heb jij geen tijd om de artikeltjes in verschillende talen te schrijven? Of ben je simpelweg niet sterk genoeg in de andere taal om de stukken zelf te vertalen? Laat Vertaalbureau Perfect jou dit werk uit handen nemen.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
blog vertalen

Blog vertalen door native speakers

Alle vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn native speakers. Zij kennen de taal door en door en weten een tekst daarom met het juiste gevoel te herschrijven. Daarnaast zijn onze native speakers ook in dat land opgegroeid waardoor ze de cultuur kennen. Met deze combinatie kunnen zij jouw blog met de juiste tone of voice schrijven, waarin zij jouw blog niet letterlijk vertalen maar juist schrijven in de nieuwe taal. Onze blog vertalers hebben daarnaast ook marketingkennis, waardoor jouw blogs zoekmachinevriendelijk worden geschreven.

Blog vertalers met vakkennis

Al onze vertalers hebben zich gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Hierdoor hebben zij inhoudelijke kennis over de onderwerpen in jouw blog. Heeft onze vertaler een vraag, dan kan hij deze stellen aan een collega met ervaring in dezelfde branche. Komen ze er samen niet uit, dan stellen ze de vraag aan jou, zodat je een eindproduct terugkrijgt van de hoogste kwaliteit.